Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kingston FURY, herná divízia spoločnosti Kingston Technology Company, Inc, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila uvedenie pamätí Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB. Rodina pamätí Kingston FURY Beast sa môže pochváliť prvým modulom DDR5, ktorý bol použitý na prekonanie s rýchlosťou 10 000MT/s. Tento najnovší prírastok do portfólia má nový dizajn chladiča s vylepšeným RGB podsvietením pre jasné a živé farebné efekty.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB je perfektným riešením na vytváranie osobitého štýlu novej generácie počítačových systémov s DDR5. Vďaka certifikácii Intel® XMP 3.0-Ready a testovaniu poprednými svetovými výrobcami základných dosiek1 môžu milovníci rýchlych strojov stavať počítače s Kingston FURY Beast DDR5 RGB bez obáv s problémami kompatibility. Pomocou softvéru Kingston FURY CTRL2 si používatelia môžu vybrať z knižnice pripravených atraktívnych svetelných vzorov a efektov, alebo si ich prispôsobiť tak, aby bol ich systém jedinečný. Všetky moduly Kingston FURY Beast DDR5 RGB sú vybavené patentovanou technológiou Kingston FURY Infrared Sync Technology™, ktorá zaisťuje dokonalú synchronizáciu svetelných efektov jednotlivých modulov.

Pamäť Kingston FURY Beast DDR5 RGB začína na rýchlosti 4800 MT/s, ktorá je podporovaná unikátnou technológiou Kingston Plug N Play na automatické pretaktovanie bez nutnosti voľby profilu. Pri moduloch s rýchlosťou 5200MT/s a vyššou je možné použiť profily Intel XMP 3.0, ktoré určujú rýchlosť, časovanie a napätie. Kingston FURY Beast DDR5 RGB umožňuje skúseným hráčom aj nadšeným začiatočníkom hrať naozaj na maximum.

„Sme radi, že môžeme do našej ponuky pamätí pridať Kingston FURY Beast DDR5 RGB,“ povedala Iwona Zalewska, obchodná manažérka pre DRAM v Kingston EMEA. „Používatelia, ktorí chcú výkon pamätí DDR5 a aj atraktívny vzhľad s RGB osvetlením, si teraz môžu užívať oboje. Vďaka voľbe individuálneho prispôsobenia svetelných efektov majú plnohodnotný herný zážitok plne vo svojich rukách.“

Pamäte Kingston FURY Beast DDR5 RGB sú k dispozícii ako 8GB, 16GB a 32GB samostatné moduly alebo v sade po 2 moduloch s celkovou kapacitou až 64 GB a rýchlosťou až 6000 MT/s. Medzi ich prednosti patrí aj obmedzená doživotná záruka a legendárna spoľahlivosť značky Kingston.

Viac informácií nájdete na stránkach kingston.com.

Vlastnosti a funkcie pamätí Kingston FURY Beast DDR5 RGB

  • Nový dizajn chladičov s vylepšeným podsvietením pre jasnejšie a plynulejšie RGB efekty: Hrajte štýlovo a prispôsobte si ohromujúcu škálu RGB svetelných efektov pomocou programu Kingston FURY CTRL2 alebo softvéru výrobcu základnej dosky.
  • Patentovaná technológia Kingston FURY Infrared Sync Technology™: Žiarivé RGB svetelné efekty sú dokonale nastavené vďaka patentovanej technológii infračervenej synchronizácie spoločnosti Kingston.
  • Pripravené a certifikované pre Intel® XMP 3.0: Vylepšené optimálne prednastavenie časovania, rýchlosti a napätia pre pretaktovanie a uloženia nových používateľsky prispôsobiteľných profilov využívajúcich programovateľný modul PMIC.
  • Schválené poprednými svetovými výrobcami základných dosiek1: Pamäte testované a schválené pre vašu vybranú základnú dosku môžete použiť s istotou, že budú fungovať.
  • Vylepšená stabilita pri pretaktovaní: Technológia On-die ECC (ODECC) pomáha udržiavať integritu dát pre zaistenie maximálneho výkonu a spoľahlivosti, keď prekonávate limity!
  • Funkcia Plug-N-Play pre automatické pretaktovanie pri 4800 MT/s3,4: Pamäť Kingston FURY Beast DDR5 RGB sa automaticky pretaktuje na najvyššiu rýchlosť povolenú systémom BIOS.
  • Kapacita:
    • Samostatné moduly – 8 GB, 16 GB, 32 GB
    • Sety po 2 moduloch – 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Frekvencie: 4800 MT/s, 5200 MT/s, 5600 MT/s, 6000 MT/s
  • Latencie: CL38, CL40
  • Napätie: 1,1 V, 1,25 V, 1,35 V
  • Prevádzková teplota: 0 až 85 °C
  • Rozmery: 133,35 × 42,23 × 7,11 mm

Značky: