Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL posilňuje svoje aktivity v hernom svete a stáva sa Oficiálnym Televízorom a Partnerom Call of Duty®: Vanguard

Spoločnosť TCL Electronics oznámila, že sa stáva Oficiálnym Partnerom Call of Duty: Vanguard pre televízory a rozširuje spoluprácu so spoločnosťou Activision, vydavateľom počítačových hier.

„Sme naozaj radi, že rozširujeme našu spoluprácu so spoločnosťou Activision,“ hovorí Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics, a dodáva: „Máme veľké nadšenie pro to, aby sme poskytli hráčom a fanúšikom ten najlepší herný zážitok, a to práve robíme s našimi televízormi TCL Mini LED a QLED roku 2021.“

„Call of Duty: Vanguard je pripravený poskytnúť celej hernej komunite úžasný rad zážitkov,“ hovorí  Will Gahagan, Director of Global Partnerships and Integrated Marketing, Activision Publishing, a dodáva: „Teší nás, že pokračuje naša spolupráca s TCL a sme radi za našich hráčov po celom svete, ktorí tak budú schopní si ešte viac užiť hru v celej svojej sláve na televízoroch TCL. Štartujeme v novembri.“

TCL podporuje hernú komunitu už mnoho rokov a od roku 2018 spolupracuje s Call of Duty® v Severnej Amerike. Teraz ako oficiálny televízor pre Call of Duty: Vanguard bude TCL využívať nové kľúčové komunikačné kanály, aby preukázala, ako jej zobrazovacie technológie a oceňované televízory môžu urobiť z hrania hier omnoho pôsobivejší zážitok a ponúknuť neprekonateľný pôžitok z hry.

Kombináciou technológií Mini LED, QLED a rozlíšením 8K s rozhraním HDMI 2.1 poskytnú vybrané modelové rady televízorov TCL výkonnejšie a bezproblémové zobrazenie a uspokoja aj tých najnáročnejších hráčov.

Medzi použité technológie a vylepšenia patrí ďalej 120Hz zobrazovacia frekvencia s dynamickou kompenzáciou, menšia farebná chybovosť, zníženie neostrosti aj vibrácií obrazu. Ďalej nové televízory využívajú technológiu pre obnovovaciu frekvenciu VRR (Variable Refresh Rate), pracujú v režime ALLM (Auto Low Latency Mode) a eARC, čo v dôsledku znamená jedinečný audiovizuálny zážitok pri hraní hier ale taktiež pri televíznej a filmovej zábave.

Značky: