Pozrite si krátke video, ktoré láka na pripravovanú hru.

Lara Croft patrí medzi najobľúbenejšie herné hrdinky. Na obrazovkách monitorov sa prvýkrát objavila v roku 1996 a odvtedy expandovala na herné konzoly, ale aj do sveta mobilných hier. Aplikácia Lara Croft Go bola zábavná logická hra, ktorá sa na trhu objavila pred piatimi rokmi. Nikdy sa však nedočkala pokračovania.

Herné vývojárske štúdio Square Enix teraz potvrdilo, že pripravuje ďalšiu mobilnú hru s Larou Croft v hlavnej úlohe. Nazývať sa bude Tomb Raider Reloaded a pokiaľ dúfate, že by mohlo ísť o modernú verziu prvého Tomb Raidera v mobilnom prevedení, sklameme vás.

Nová mobilná hra sa síce bude svojou hrateľnosťou podobať na tradičné dobrodružstvá Lary Croft, pôjde však o free-to-play titul so všetkými výhodami aj nevýhodami tohto segmentu. Treba preto počítať s mikrotransakciami a takisto aj tým, že z hľadiska príbehu nepôjde o tak ucelený zážitok, ako ponúkajú počítačové či konzolové hry.

Ďalšie detaily zatiaľ nepoznáme. Hra by sa však mala objaviť na obrazovkách smartfónov v roku 2021.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Oficiálne: Crash Bandicoot pre Android a iOS príde počas jari 2021

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit