Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové riešenie pre rastúcu komunitu kreatívcov po celom svete: SSD disk WD Blue™ SN570 NVMe™

Podľa nedávno zverejneného výskumu* sa viac než 50 miliónov ľudí na celom svete identifikuje s tvrdením, že ich profesionálna kariéra patrí do kultúrneho a kreatívneho segmentu. Obsah pojmu ”tvorca” sa stále mení, zvlášť v dobe, ktorá je poháňaná novými technológiami. Toto označenie teraz presahuje výtvarných umelcov a filmárov a zahŕňa aj tvorcov digitálneho obsahu, dizajnérov UI/UX, umelcov a ilustrátorov, podnikateľov a všetkých na voľnej nohe, strojárov, architektov, študentov a ďalšie profesie.

Uvedené profesie spracovávajú veľký objem dát zo svojich nových projektov a prístup k rýchlemu a spoľahlivému úložisku môže významne zvýšiť tvoriaci proces a zároveň priniesť kľudný spánok a umožní im ostať v tvorivom napätí. Dnešní kreatívni profesionáli majú vysoké požiadavky, pracujú v náročnom pracovnom zaťažení a potrebujú technológie, ktoré im zvýšia ich schopnosti a zručnosti, bez toho aby sa museli strachovať, že sa zníži rýchlosť ukladania dát alebo rýchlosť prenášania dát narazí na limity, prípadne, že o svoju skvelú prácu prídu.

Western Digital ako globálny líder dátovej infraštruktúry uvádza na trh nové riešenie pre rastúcu komunitu kreatívcov po celom svete: SSD disk WD Blue™ SN570 NVMe™. Nový interný flash disk je výkonným nástrojom pre upgrade existujúceho počítača alebo nástrojom pre optimalizáciu počítača stavaného na mieru.

„Komplexné pracovné zaťaženie vyžaduje výkon a spoľahlivosť a vhodný typ úložiska môže napomôcť zjednodušiť pracovné postupy a zvýšiť produktivitu,” hovorí Eric Spanneut, viceprezident spoločnosti Western Digital pre zákaznícke a podnikové SSD. „Náš nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navrhnutý s ohľadom na tvorcov a poskytuje rýchly výkon, ochranu dát a odolnosť, ktorá podporí ich kreatívne vízie.”

Pre podporu tvorivej inšpirácie teraz s každým zakúpeným SSD diskom WD Blue SN570 NVMe získa kreatívec mesačný prístup k službe Adobe Creative Cloud,** ktorá ponúka používanie najlepších svetových kreatívnych služieb a aplikácií, ako je Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro a InDesign.

„Či doma alebo na cestách, ľudia tvoria novým spôsobom, ktorý prináša vyššie nároky na ich zariadenia,” hovorí Marc Leibowitz, viceprezident pre globálne strategické partnerstvá spoločnosti Adobe, a dodáva: „V jednom tíme so spoločnosťou Western Digital sme schopní vybaviť kreatívcov nástrojmi, ktoré potrebujú pre to, aby mohli urobiť tú najlepšiu prácu, kedykoľvek a kdekoľvek ich inšpirácia zastihne.”

Iskrivá imaginácia s SSD diskami NVMe postavenými na mieru

Nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navrhnutý pre odolnosť a do malého rozmeru zmestí vysoký výkon, ktorý podporí tok kreatívnych myšlienok a súčasne udrží nízku spotrebu energie.

Medzi kľúčové faktory SSD disku WD Blue SN570 NVMe SSD patria:

  • Technológia NVMe: Tvorte rýchlejšie pri nižšej spotrebe energie. S rýchlosťou čítania až 3 500 MB/s (500GB‡‡ – 1TB‡‡ modely) môže systém bežať až päťkrát rýchlejšie než najlepšie SATA SSD disky Western Digital.
  • Vstavaná podpora: Pracujte s extra porciou istoty a kľudným spánkom a používajte ovládací panel Western Digital® SSD Dashboard, ktorý je k stiahnutiu a ktorý pomôže monitorovať stav disku, dostupnú kapacitu, teplotu a ďalšie funkcie disku.
  • Tenký dizajn: Šetrite miestom vďaka jednostrannému SSD disku M.2 2280 PCIe® Gen3 x4 NVMe, ktorý je ideálny na zostavenie optimálneho počítača pre kreativitu, či už PC alebo notebooku.
  • Spoľahlivosť: Ochráňte svoj digitálny obsah s istotou po celú dobu od vytvorenia až po uloženie dát.

Cena a dostupnosť

SSD disk WD Blue SN570 NVMe je teraz dostupný v internetovom obchode Western Digital store a taktiež u vybraných predajcov, resellerov a systémových integrátorov.

Na disk je poskytovaná päťročná obmedzená záruka.*** Kapacita diskov je od 250 GB‡‡ až po 1 TB‡‡  a cena začína na 49 EUR.

Značky: