Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) je už štvrtýkrát partnerom a oficiálnym dopravcom AVON Pochodu. Ten sa tento rok bude konať v sobotu 16. júna 2018 v Bratislave. Podujatie sa organizuje už po desiaty raz a jeho cieľom je pomoc ženám a osveta v boji s rakovinou prsníka.

Charitatívny projekt podporujú mnohé známe osobnosti, ako napríklad Alena Heribanová, Kveta Horváthová či youtuber Expl0ited, ale aj široká verejnosť. ZSSK je rada, že svojou malou troškou môže prispieť k tomu, aby sa na podujatí zúčastnil čo najväčší počet ľudí. Cestovať na AVON Pochod vlakom sa totiž oplatí. Jednoducho si stačí zakúpiť jednosmerný lístok, zúčastniť sa aktívne na akcii a cestu späť neplatíte. „Teší ma, že Železničná spoločnosť Slovensko, národný dopravca, podporuje AVON Pochod, ktorý pomáha ženám v ich neľahkej situácii a boji s rakovinou,“ hovorí Filip Hlubocký, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ZSSK.

V ľubovoľnej pokladnici ZSSK, vybavenej systémom KVC, je potrebné zakúpiť si celý jednosmerný cestovný lístok z miesta odchodu vlaku do ľubovoľnej stanice v Bratislave a pokladníkovi oznámiť, že cestujete na AVON Pochod. Na podujatí vám lístok opečiatkuje organizátor a následne môžete takto označený cestovný lístok použiť na spiatočnú cestu. Platnosť lístka trvá od 15. do 17. júna 2018 (do 24:00) a domov môžete cestovať vlakom takej kategórie, na ktorý bol lístok zakúpený, prípadne na vlak nižšej kategórie. Ponuka platí na všetky vlaky ZSSK s výnimkou vlakov InterCity a SuperCity, vlakmi EuroCity môžete cestovať s príplatkom 1 €.

Heslom jubilejného 10. ročníka ružového podujatia je #fandimezenam. Vstupenkou na akciu je Tričko Klára 2018 a zisk z predaja týchto tričiek poputuje na konto verejnej zbierky, ktorú realizuje občianske združenie Zdravá žena. V areáli Bratislavského hradu je od 10:00 pripravený zaujímavý program. Návštevníci tohto charitatívneho podujatia si budú môcť vypočuť viacero koncertov slovenských spevákov a kapiel, pre rodičov s deťmi sú pripravené besedy a chýbať nebudú ani kreatívne aktivity pre deti či maľovanie na tvár.

Viac o ceste na AVON Pochod 2018 vlakom sa dozviete na webe ZSSK a bližšie informácie o evente sa dozviete tu.

Značky: