Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Darujte pod stromček výnimočné zážitky so zvieratami a podporte ZOO Bratislava! Pri príležitosti blížiacich sa vianočných sviatkov vytvorila ZOO Bratislava niekoľko jedinečných zážitkových programov, ktoré sú skvelým námetom na vianočný darček. Všetko jednoducho, prostredníctvom nového e-shopu zoologickej záhrady!

ZOO Bratislava napreduje aj v online priestore. Novinkou je spustenie e-shopu: „Spustenie e-shopu je pre nás veľkým krokom! Jeho potrebu sme pociťovali už dlhšie a sme veľmi radi, že sa nám ho podarilo spustiť ešte v predvianočnom období. Veríme, že bude obľúbeným miestom, na ktorom návštevník nájde množstvo netradičných darčekov. Určite ho plánujeme do budúcnosti rozšíriť aj o rôzne darčeky a suveníry či vlastné limitované edície produktov ZOO Bratislava,“ hovorí Mgr. Tomáš Hulík, riaditeľ ZOO Bratislava.

Zážitkový program a skvelý tip na darček „Vianočné rande s …“ ,  predstavuje výnimočné stretnutie s vybranými druhmi zvierat. Pozoruhodnou žirafou Rotschildovou, ťavou dvojhrbou, zebrou Chapmanovou alebo lamou alpakou. Predaj zážitkového programu sa spúšťa 24.11.2021 a bude ho možné zakúpiť až do 24.12.2021 vrátane. O darčeky na poslednú chvíľu teda bude postarané!

Spomínané zážitkové programy vznikali v súlade s poslaním a misiou ZOO. Prinášajú ľuďom nezabudnuteľné chvíle strávené so zvieratami v zoologickej záhrade. Práve to je najväčšia hodnota takéhoto typu darčeka – neopakovateľný zážitok! Okrem toho kúpou našich zážitkových programov podporíte rozvoj našej ZOO, jej obyvateľov a v neposlednom rade ide o darček v duchu less waste,“ vysvetľuje Mgr. Veronika Maťašovská, vedúca oddelenia vzdelávania a marketingu ZOO Bratislava.

Značky: