Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei oznámila špeciálnu vianočnú ponuku pre menších vývojárov mobilných hier. Stačí publikovať svoju hru v Huawei AppGallery do 14. decembra 2020 a získate extra podporu od Huawei v spolupráci s Unity Distribution Portal.

S viac ako 500 miliónmi aktívnych používateľov mesačne a 2 miliónmi registrovaných vývojárov je AppGallery treťou najväčšou platformou pre distribúciu mobilných aplikácií na svete. Pokrýva 170 krajín a 18 kategórií aplikácií.

Zoznam aktivít spoločnosti Huawei, zameraných na podporu vývojárov, sa opäť rozširuje.

Huawei vytvoril fond pre nezávislé hry a menšie herné domy v hodnote 30 000 eur, prináša VIP služby technickej podpory a vytvoril novú položku odporúčaných aplikácií “nezávislé hry” v rámci obchodu AppGallery, ktorá slúži na lepšie promovanie.

Všetky hry, uverejnené v AppGallery prostredníctvom portálu Unity Distribution Portal od 19. novembra do 14. decembra 2020, budú môcť požiadať o špeciálny grant podpory. Ten zahŕňa:

  • 85 % zisku z IAP (In-App Purchase, nákupy v aplikáciách) pre vývojárov hier za prvé 2 roky
  • VIP technickú podporu počas procesu uverejňovania hry na platforme
  • Top 30 nezávislých hier získa kredit v hodnote 1 000 EUR na promo kampane prostredníctvom Huawei Ad Platform
  • Najlepšie hry budú zobrazené aj v špeciálnej kategórii „Nezávislé hry“ v obchode AppGallery

Wang Heng, viceprezident pre globálne partnerstvá a ekologický rozvoj v Huawei CBG (Consumer Business Group) pre región strednej a severnej Európy, označil túto iniciatívu za dôležitý krok v dlhodobom odhodlaní Huawei investovať do komunity vývojárov. “Sme radi, že môžeme podporiť čoraz viac menších vývojárov pri uvádzaní ich hier na trh s mobilnými aplikáciami.“

Pre účasť v grantovom programe je potrebné vytvoriť si účet vývojára Huawei a do 14. decembra 23:59 SEČ odoslať svoju hru do AppGallery prostredníctvom distribučného portálu Unity.

Ak sa chcete zapojiť navštívte stránku: https://create.unity3d.com/AppGallery-UDP-happy-holidays

Značky: