Nájsť darčeky pre svoju polovičku nemusí byť vždy úplne najjednoduchšie.

Preto vám s výberom pomôžeme. Aj dámy sa vedia potešiť rôznym elektronickým hračkám, medzi ktorými môžeme nájsť či už klasické produkty na úpravu zovňajšku alebo produkty na trávenie voľného času.

Do nášho výberu sme zakomponovali napríklad skvelé fény či žehličky na vlasy, ale aj iné produkty. Pozreli sme sa napríklad na masážnu pištoľ, čítačku kníh či dokonca inteligentné hodinky, ktoré rovnako dokážu skrášliť ruku nejednej dámy. Ak teda aj vy premýšľate nad darčekom pre svoju partnerku, matku či sestru, medzi našimi tipmi si určite nájdete to svoje.

Tvárová sauna Orava 280 W

Zima dá pleti poriadne zabrať. Doprajte jej refresh a domáce wellness vďaka tvárovej saune so zrkadielkom a LED svetlom Orava FI-300. Inhalácia má priaznivý vplyv na zdravie- zmierňuje pocit stresu a únavy po náročnom dni, poľavuje napätie mimických svalov a pri nádche a prechladnutí uvoľňuje nosové a čelové dutiny a zbavuje bolesti. Navyše aj dôsledne pripraví pokožku na hĺbkové čistenie. 

Cena: 42,90 €

Tvárová sauna Orava 280 WZdroj: Orava
Tvárová sauna Orava 280 W

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Fénom na vlasy nič nepokazíte. Xiaomi Water Ionix Hair Dryer H500 ponúka dvojitú iónovú terapiu a ultravysoký prietok vzduchu. Medzi funkcie, ktoré fén ponúka, musíme bezpochyby zaradiť aj inteligentnú reguláciu teploty či režim striedania horúceho a studeného vzduchu na lepšiu starostlivosť o vlasy. Dámy poteší taktiež aj vyššia hydratácia vlasov a zvýšenie ich lesku.

Cena: 69 €

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00

Kto by sa chcel trápiť so žiletkami, keď môže použiť epilátor? Potešte svoju polovičku darčekom v podobe Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00, ktorý ponúka až 5 manuálnych nastavení intenzity a sľubuje najmenej 85-percentnú redukciu chĺpkov už po troch ošetreniach. Ošetrenie dolnej časti nôh pritom trvá len 15 minút a je jednoduché a pohodlné.

Cena: 289 €

Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00Zdroj: Philips
Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00

Remington nastaviteľná kulma PROluxe 4 v 1

Starostlivosť o vlasy sa určite nepreceňuje a kulmu na vlasy využíva nejedna žena. Prečo si však nedopriať riadnu kulmu, ktorá disponuje možnosťou vytvárania štyroch rôznych druhov vĺn? Remington PROluxe 4 v 1 disponuje tlačidlom, prostredníctvom ktorého si jednoducho zmeníte tvar kulmy tak, ako potrebujete. Okrem toho technológia OPTIheat zabezpečí, že váš účes vydrží až 24 hodín.

Cena: 44 €

Remington nastaviteľná kulma PROluxe 4 v 1Zdroj: Remington
Remington nastaviteľná kulma PROluxe 4 v 1

Xiaomi Robot Vacuum S10

Darček do domácnosti aj pre vašu polovičku. Ak chcete potešiť celú rodinu a uľahčiť si život, privítajte vo vašej domácnosti robotický vysávač. Xiaomi Robot Vacuum S10 je pomerne lacný vysávač s výdržou batérie až 130 minút. Okrem klasického vysávania taktiež podporuje aj mopovanie a dokáže rátať aj s virtuálnymi bariérami pre miesta, do ktorých nemá vstupovať. Prečítajte si aj našu vianočnú poradňu s robotickými vysávačmi.

Cena: 299 €

Xiaomi Robot Vacuum S10Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Robot Vacuum S10

Masážna pištoľ GymBeam VI

Masážne pištole nemusia slúžiť len pre športovcov, no využiť ich môžu aj dámy po dlhom dni. GymBeam VI dokáže vyvinúť až 3 200 otáčok za minútu a môže uľaviť od bolesti, stuhnutosti a napätia svalov. Disponuje 30 úrovňami intenzity a v balení nájdete aj 6 vymeniteľných nadstavcov. Pištoľ na jedno nabitie vydrží približne 4 až 6 hodín používania.

Cena: 80 €

Masážna pištoľ GymBeam VIZdroj: GymBeam
Masážna pištoľ GymBeam VI

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Svoju partnerku, sestru či matku môžete potešiť aj fitness náramkom, ktorý sa nápadne podobá na dámske inteligentné hodinky. Xiaomi Smart Band 7 Pro ocenia aktívne aj menej aktívne dámy aj vďaka viac ako 110 športovým režimom, podpore GPS či odolnosti voči vode. Medzi skvelé funkcie pre dámy pritom patrí aj možnosť sledovania menštruačného cyklu alebo úrovne stresu. Prečítajte si aj našu vianočnú poradňu s inteligentnými hodinkami.

Cena: 60 €

Xiaomi Smart Band 7 ProZdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart Band 7 Pro

Žehlička na vlasy PROluxe Midnight

Aj žehlička na vlasy je povinnou výbavou každej ženy, ktorá si rada upravuje vlasy. Vďaka 9 teplotným stupňom od 150 °C do 230 °C je žehlička PROluxe Midnight skvelým pomocníkom, ktorý umožní vlasy vyžehliť za skutočne krátku dobu. Rýchle zahriatie do 10 sekúnd je navyše časovo úsporné a medzi prednosti tejto žehličky patrí aj automatické vypnutie po 60 minútach, vďaka čomu máte vždy istotu, že sa vypne aj keď na to zabudnete.

Cena: 80 €

Žehlička na vlasy PROluxe MidnightZdroj: Remington
Žehlička na vlasy PROluxe Midnight

Amazon Kindle 2022

Vianoce by mali odrážať aj záľuby druhých, pričom ak vaša polovička rada číta, tak čítačka kníh Amazon Kindle 2022 je skvelou voľbou. Až 6“ podsvietený dotykový E Ink displej s Full HD rozlíšením vám umožní vziať si svoje knihy všade so sebou a s istotou ide o darček, ktorý patrí medzi tie praktické. Knihy síce môžu byť stále trendom, no čítačka kníh bude tým strediskom, kde ich budete mať všetky k dispozícii.

Cena: 120 €

Amazon Kindle 2022Zdroj: Amazon
Amazon Kindle 2022

De’Longhi Magnifica Start

Aj keď ide možno o drahší darček, tak dobrý kávovar by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. A určite ním potešíte aj svoju polovičku, milovníčku kávy. Plnoautomatický kávovar De’Longhi Magnifica Start prináša všetko, čo potrebujete k nápojom na báze espressa a rovnako disponuje aj technológiu pre vytváranie mliečnej peny.

Cena: 500 €

De'Longhi Magnifica StartZdroj: De'Longhi
De’Longhi Magnifica Start

Vo vianočnej poradni prinesieme viacero zaujímavých kategórií, ktoré nájdete tu:
– televízory
– notebooky
– smartfóny
– tablety
– inteligentné hodinky
– robotické vysávače
– slúchadlá
– reproduktory
výber darčekov pre ženy
výber darčekov pre deti
výber darčekov do domácnosti