Život bez slúchadiel si už mnohí nedokážeme ani predstaviť. Navyše teraz si nájde svojho favorita každý.

Náš výber sme orientovali tak, aby ste získali prehľad, čo vlastne na trhu u jednotlivých značiek existuje. Z lacnejších aj drahších kategórií si dnes naozaj dokáže vybrať každý. Dôležité je dodať, že aj tie najlacnejšie slúchadla hrajú dosť dobre na to, aby sa vám oplatilo dať za ne peniaze. Pridávame ešte jeden špeciálny tip aj pre hráčov od Creative a Logitech.

Hama Freedom Light

Slúchadlá, ktoré si do ucha vložíte a netreba ich zatláčať. Ideálne pre každého, kto nemá rád slúchadlá so silikónovými návlekmi. Špecialitou je malá škatuľka, ktorá sa vám zmestí do každého vrecka. Nabíjanie cez USB-C a výdrž prehrávania až 7 hodín. Celkovo aj so škatuľkou získate až 28 hodín prehrávania hudby. Majú podporu Bluetooth 5.1 a vyvážené podanie zvuku. Prečítajte si viac.

Cena: 21 €

Hama Freedom LightZdroj: Hama
Hama Freedom Light

Canyon TWS-5

Ďalší cenový tip medzi slúchadlami, ktoré sú úplne bezdrôtové. Nie je tu ANC a vystačiť si treba s pasívnym odhlučnením. Nabíjajú sa cez konektor USB-C a na jedno nabitie vydržia až 7,5 hodiny prehrávania. Dobre držia v uchu a netreba ich veľmi stláčať. To z nich robí kompromis medzi takzvanými earbuds a in-ear slúchadlami. Sú vhodné aj na športovanie, keďže majú certifikáciu IP33. Prečítajte si viac.

Cena: 22 €

Canyon TWS-5Zdroj: Canyon
Canyon TWS-5

Niceboy HIVE Beans

Ide o slúchadlá, ktoré sa do ucha len priložia. Na jedno nabitie vydržia hrať 4 hodiny. S puzdrom máte 20 hodín prehrávania hudby. Oceniť treba ale vodoodolnosť s krytím IPX4. Výrobca pridal technológiu MaxxBass, ktorá výrazne zvýši intenzitu nízkych tónov. To v prípade takto koncipovaných slúchadiel, ktoré neuzavrú kompletne zvukovod, oceníte ešte viac a dostanete tiež priaznivejší zvuk. Prečítajte si viac.

Cena: 30 €

Niceboy HIVE BeansZdroj: Niceboy
Niceboy HIVE Beans

Logitech G Astro A10

Slúchadlá, ktoré nezničíte. Špeciálna superohybná konštrukcia ich chráni aj pri tom najnáročnejšom používaní. Hráči dostávajú na hlavu silný zvuk ASTRO Audio navrhnutý profesionálmi a množstvo funkcií. Majú vymeniteľné náušníky a sú predurčené na dlhodobé nosenie. Používajú káblové 3,5 mm pripojenie, vstavaný mikrofón sa dá zaklopiť a vypnúť, keď ho nepotrebujete. Použiť ich môžete s počítačom aj hernými konzolami.

Cena: 59 €
Zakúpite na www.agem.sk

Logitech G Astro A10Zdroj: Logitech
Logitech G Astro A10

Apple AirPods Pro 2. generácie (2022)

Aktuálne najpokročilejšie slúchadlá zo série úplne bezdrôtových od tejto značky. Majú dotykové ovládanie, sú odolné proti vode a potu s certifikáciou IPX4. Dajú sa pripojiť k dvom zariadeniam súčasne. Na jedno nabitie poskytnú 6 hodín výdrže, v kombinovanej výdrži je to 30 hodín. Podporujú priestorové audio a majú ANC režim. Nechýba ani bezdrôtové nabíjanie. Prečítajte si viac.

Cena: 259 €

Apple AirPods Pro 2. generácie (2022)Zdroj: Apple
Apple AirPods Pro 2. generácie (2022)

Huawei FreeBuds 5

Vyzerajú ako kvapka a napriek tomu, že nepoužívajú tradičný tvar, nosia sa pohodlne. Podporujú technológiu ANC, avšak nebudú mať takú silu odhlučnenia ako v prípade štupľových slúchadiel. Tieto slúchadlá sú totiž typu ear-buds. Rovnako aj tu sme v našich testoch ocenili stabilné pripojenie a veľmi dobrú kvalitu zvuku. Na jedno nabitie vydržia 5 hodín bez ANC alebo 3,5 hodiny s ANC. Dajú sa nabíjať aj bezdrôtovo. Prečítajte si viac.

Cena: 159 €

Huawei FreeBuds 5Zdroj: Huawei
Huawei FreeBuds 5

Sony WF-C700N

Úplne bezdrôtové slúchadlá s pokročilými funkciami a vzhľadom na výrobcu a celkové možnosti aj za veľmi dobre nastavenú cenu. Majú funkciu ANC a takisto aj polopriepustný režim na to, aby ste počuli, čo sa vo vašom okolí deje. Funkciu tlačidiel si môžete prispôsobiť v aplikácii, napríklad na prepínanie ANC alebo ambientného režimu. Majú ochranu IPX4 a odolajú vode alebo spoteniu. Využiť môžete aj zlepšený hudobný režim DSEE a priestorový zvuk 360 Reality Audio. Na jedno nabitie umožnia až 7,5-hodinové prehrávanie. Prečítajte si viac.

Cena: 130 €

Sony WF-C700NZdroj: Sony
Sony WF-C700N

JBL Tour Pro 2

Autonómne slúchadlá, ktoré majú vlastný 1,45” displej na škatuľke. Na ovládanie hudby a hovorov nebudete musieť tak často používať smartfón. Majú funkciu True Adaptive Noise Canceling, ktorého intenzitu si môžete nastaviť podľa seba. Nabíjacia škatuľka umožní nastaviť všetky funkcie ako aplikáciu pre telefón, tiež aj budík alebo upozornenie na prichádzajúci hovor. Na jedno nabitie s funkciou ANC vydržia prehrávať hudbu 6 hodín, 10 hodín pri vypnutom aktívnom odhlučnení. Prečítajte si viac.

Cena: 279,90 €

JBL Tour Pro 2Zdroj: JBL
JBL Tour Pro 2

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Miniatúrne slúchadlá od Samsungu vhodné pre tých čo chcú diskrétne slúchadlá a zároveň malú škatuľku na nabíjanie. Majú podporu bezdrôtového nabíjania. Slúchadlá poskytujú 24-bitovú kvalitu zvuku, čo znamená ešte vyššiu hustotu informácií. Majú samostatný woofer a výškový menič. Nechýba priestorový zvuk a režim priepustnosti počas telefonovania. Dotykové ovládanie sa dá prispôsobiť v aplikácii. Výdrž na jedno nabitie je 8 hodín bez ANC. Prečítajte si viac.

Cena: 215 €

Samsung Galaxy Buds2 ProZdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds2 Pro

Creative Zen Hybrid Pro Classic

Bezdrôtové slúchadlá s technológiou Bluetooth LE Audio ponúkajú hybridné aktívne potláčanie hluku (ANC) a režim okolia, mimoriadne dlhú výdrž batérie až 100 hodín a režim ultra nízkej latencie (ULL). Zažite vylepšený bezdrôtový zvukový výkon pri výrazne nižších prenosových rýchlostiach a spotrebe energie s režimami Unicast (CIS) a Broadcast (BIS). Prečítajte si viac.

Cena: 129,99 €

Creative Zen Hybrid Pro ClassicZdroj: Creative
Creative Zen Hybrid Pro Classic

Vo vianočnej poradni prinesieme viacero zaujímavých kategórií, ktoré nájdete tu:
– televízory
– notebooky
– smartfóny
– tablety
– inteligentné hodinky
– robotické vysávače
– slúchadlá
– reproduktory
výber darčekov pre ženy
výber darčekov pre deti
výber darčekov do domácnosti