Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S prudkým nárastom digitálneho obsahu ľudia potrebujú väčšie a robustnejšie riešenia, ktoré im pomôžu pri prístupe k obsahu a jeho ukladaní.

Spoločnosť Western Digital teraz zvyšuje kapacitu prenosných pevných diskov vo svojich produktových radoch WD®, WD_BLACK™ a SanDisk Professional. Tieto externé prenosné disky sa teraz môžu pochváliť najvyššou úložnou kapacitou na svete vo formáte 2,5″ pevného disku. Rad prenosných pevných diskov WD My Passport, herný disk WD_BLACK P10 a SanDisk Professional G-DRIVE® ArmorATD™ budú teraz k dispozícii s kapacitou 6 TB*.

„Rozšírenie nášho portfólia o prvý 2,5-palcový pevný disk s kapacitou 6 TB na svete je neuveriteľným technologickým úspechom, ktorý nám umožňuje naďalej posúvať hranice možností,“ povedal Nitin Kachhwaha, riaditeľ produktového manažmentu spoločnosti Western Digital. „Ponuka až 6 TB v takom malom formáte a za prijateľnú cenu poskytuje používateľom od študentov, hráčov, profesionálnych kameramanov a ďalších novú flexibilitu pri vytváraní a ukladaní ešte väčšieho množstva dôležitého obsahu na jeden prenosný disk.“

Nová rekordná kapacita 6 TB* je teraz dostupná vo všetkých popredných značkách spoločnosti Western Digital a ponúka robustnejšie, účelové riešenie pre spotrebiteľov, hráčov aj profesionálov:

Zálohujte svoju ďalšiu cestu s istotou s WD

S kapacitou až 6 TB*, ktorá je teraz k dispozícii pre rad pevných diskov WD My Passport, môžu dobrodruhovia na cestách bez námahy ukladať viac dát a pokojne zálohovať svoje digitálne spomienky. Disk My Passport Ultra™ je dôveryhodné prenosné úložné riešenie s technológiou USB-C™ a moderným kovovým dizajnom. Je pripravený na používanie ihneď po vybalení a má praktický, tenký dizajn, ktorý sa ľahko prenáša. Jeho ochrana heslom s 256-bitovým hardvérovým šifrovaním AES pomáha udržať cenný obsah v bezpečí. Pevné disky My Passport sú k dispozícii v rôznych farbách, ktoré sa hodia k akémukoľvek štýlu.

6TB* WD My Passport Ultra a 6TB* WD My Passport Ultra for Mac sa predávajú za odporúčanú maloobchodnú cenu 231 EUR a 236 EUR. 6TB* WD My Passport a WD My Passport for Mac sa predávajú za odporúčanú maloobchodnú cenu 213 EUR a 217 EUR. WD My Passport, Works with USB-C sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 213 EUR. Všetky produkty sú už k dispozícii u vybraných predajcov spoločnosti Western Digital, v e-shopoch a v obchode Western Digital Store.

Zvýšte svoju konkurenčnú výhodu s WD_BLACK na hranie hier

Herný disk WD_BLACK P10 umožňuje hráčom vybaviť svoju hernú konzolu alebo počítač nástrojmi na zvýšenie výkonu, aby udržali krok s tempom dnešných komplexných titulov AAA. S kapacitou 6 TB*, ktorá je teraz k dispozícii na uloženie až 150 hier1, je disk určený pre hráčov, ktorí chcú vylepšiť úložisko svojej konzoly alebo PC a užívať si hranie hier bez toho, aby museli robiť kompromisy medzi tým, ktoré hry odstrániť a ktoré neaktualizovať, aby uvoľnili miesto pre nové tituly.

Herný disk WD_BLACK P10 s kapacitou 6 TB* sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 223 EUR. Disk je už k dispozícii u vybraných predajcov spoločnosti Western Digital, v e-shopoch a v obchode Western Digital Store.

Získajte dokonalý záber so SanDisk Professional

S diskom SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD získajú používatelia externý disk do každého terénu s odolnosťou voči nárazom, dažďu, prachu a rozdrveniu IP542, ktorý pomáha chrániť cenné zábery z exteriéru až po návrat do štúdia. 6 TB* SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD je spoľahlivý a prenosný spôsob zálohovania fotografií, videí a súborov, nech vás vaše dobrodružstvá zavedú kamkoľvek.

6TB* SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 286 EUR. Disk bude k dispozícii do konca tohto mesiaca u vybraných predajcov spoločnosti Western Digital, v e-shopoch a v obchode Western Digital Store.

https://www.westerndigital.com/en-ie/products/hdd/portable-hdd