Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka XPG, rýchlo rastúci poskytovateľ zostáv, komponentov a periférií pre hráčov, profesionálov v oblasti eSports a nadšencov do technológií, prichádza s pamäťovými modulmi XPG GAMMIX D45 a SPECTRIX D45G RGB DDR4. Tieto moduly sa môžu pochváliť ako robustným vzhľadom, tak aj robustnými schopnosťami. Boli navrhnuté pre náročných pretaktovávačov a hráčov, ktorí hľadajú pamäte s herným designom a spoľahlivým výkonom pre pretaktovanie.

Navrhnuté ako brnenie. Robustný výkon.

Pamäťové moduly GAMMIX D45 a SPECTRIX D45G RGB sa môžu pochváliť čiernym hliníkovým vonkajškom pripomínajúcim brnenie. Nielenže vyzerajú a pôsobia robustne, ale ponúkajú tiež neuveriteľne vysoký výkon pri pretaktovaní. Dosahujú to vďaka najkvalitnejším čipom a doskám plošných spojov a nechýba im podpora profilov Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0. Vďaka technológii XMP 2.0 je pretaktovanie hračkou a zvyšuje stabilitu systému. Namiesto úpravy jednotlivých parametrov v BIOSe môžu užívatelia robiť zmeny priamo prostredníctvom operačného systému svojho počítača. Oba modely pamäťových modulov boli dôkladne testované a pre bezproblémovú kompatibilitu a výkon preverené, že fungujú s najnovšími platformami od AMD. Oba moduly majú nasledujúce kapacity – 8, 16 a 32 GB.

RGB herný talent, ktorý žiari.

Používatelia môžu nastaviť RGB osvetlenie na moduloch SPECTRIX D45G presne podľa svojich predstav. Môžu si vybrať z rôznych efektov (static, breathing a comet) alebo synchronizovať svetlá so svojimi obľúbenými songami prostredníctvom režimu Music Mode. To všetko je možné pomocou aplikácie XPG RGB Sync alebo ovládacieho softwaru RGB od všetkých hlavných značiek základných dosiek, ako sú ASUS, MSI, GIGABYTE a ASRock.

Značky: