Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ku koncu augusta odchádza z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu (ÚPVII) generálna riaditeľka sekcie riadenia informatizácie Martina Slabejová, ktorá výrazne napomohla k reštartovaniu informatizácie v zmysle hesla moderne, efektívne a transparentne.

Digitálna líderka Slovenska a generálna riaditeľka sekcie riadenia informatizácie Martina Slabejová spolu so svojím tímom stála napríklad za vznikom Národnej koncepcie informatizácie verejnej správy Slovenskej republiky (NKIVS) a ďalších dôležitých strategických a koncepčných dokumentov.

„Chcem sa Martine Slabejovej úprimne poďakovať za obrovský kus prace, ktorý za dva roky pre úrad vicepremiéra odviedla. I vďaka jej odbornosti sa eGovernment na Slovensku pohol výrazne dopredu. Do jej ďalšieho pracovného a súkromného života jej želám len to najlepšie,“ vyjadril sa vicepremiér Richard Raši.

,,Z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu sa mi neodchádza ľahko, bola to výborná skúsenosť a veľa som sa naučila, ale po devätnástich rokoch pracovného vyťaženia som dospela do bodu, kedy je čas spomaliť tempo,“ uviedla Martina Slabejová.

 

Značky: