Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS, popredný distribútor s pridanou hodnotou v segmente IT bezpečnosti a ochrany dát aj na Slovensku, oznámila rozšírenie monitorovacích funkčností SolarWinds MSP o Cisco Meraki Dashboard API v rámci riešenia SolarWinds N-central. Vďaka tejto integrácii budú môcť MSP poskytovatelia jednoduchšie pripájať a monitorovať zariadenia Cisco Meraki v rámci svojich centrálnych konzol N-central.

Z portfólia cloudových riešení Cisco Meraki zahrnie integrácia routery, prepínače a prístupové body. Začlenením týchto prvkov do platformy N-central budú môcť partneri SolarWinds MSP sledovať stav zariadenia Cisco Meraki u svojich zákazníkov priamo na svojom centrálnom paneli, dostávať upozornenia a notifikácie a monitorovať konektivitu a prevádzku. Integrácia zefektívni činnosť poskytovateľov služieb, umožní maximalizovať dostupnosť zariadenia Cisco Meraki a dovolí využiť veľký potenciál nástroja N-central na riadenie, ponuku špeciálnych funkčností a zabezpečenie komplexných prostredí.

„Cisco Meraki ponúka kompletný súbor cloudových riešení poskytujúcich IT poskytovateľom príležitosť na zlepšenie a zjednodušenie digitálneho ekosystému,“ povedal Mav Turner, viceprezident produktovej skupiny v SolarWinds MSP. „Časté striedanie práce z domu s prácou v kancelárii vyžaduje vytvorenie elastického pracovného prostredia, čo je prioritným cieľom SolarWinds MSP. IT poskytovatelia s tým potrebujú pomôcť viac ako kedykoľvek predtým, a preto veríme, že integrácia medzi Cisco Meraki a N-central bude dôležitým míľnikom v ich podpore.“

„SolarWinds N-central je známe ako výkonné riešenie na monitoring a správu centralizujúcu možnosti MSP poskytovateľov v oblasti sledovania a riadenia celej infraštruktúry z jednej prehľadnej konzoly,“ hovorí Marc Inderhees, vedúci tímu Cisco-as-a-Service v spoločnosti Cisco Systems. „Vítame integráciu Cisco Meraki s N-central, ktorá poskytne partnerom SolarWinds MSP priamy prístup k monitoringu zariadení Cisco Meraki, takže budú môcť svoj čas a energiu zamerať plne na podporu svojich zákazníkov. Verím, že našim spoločným zákazníkom táto spolupráca prinesie novú úroveň obchodných úspechov.“

Riešenie N-central na vzdialené monitorovanie a správu zaisťuje MSP organizáciám nástroje na poskytovanie špičkových IT služieb umožňujúce rast a škálovanie prostredníctvom automatizácie správy IT. MSP poskytovatelia si môžu produkt vyskúšať na 30 dní zadarmo na stránkach https://www.zebra.cz/vyzkouset/solarwinds-n-central/. Viac informácií o portfóliu SolarWinds MSP dostupnom v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS je k dispozícii na https://www.zebra.cz/solarwinds-produkt/.

Značky: