Uskutoční sa v auguste priamo v centrále spoločnosti.

Huawei Developer Conference bude prebiehať od 9. augusta do 11. augusta 2019. Tento ročník má byť doteraz najväčším v histórii, pričom sa očakáva účasť 1500 partnerov a 5000 vývojárov z celého sveta. HDC 2019 sa zároveň prvýkrát uskutoční priamo v centrále spoločnosti Huawei v čínskom meste Dongguan.

Konferencia bude rozdelená do troch častí – na prednášky, technologické fórum a Codelabs a bude sa venovať technológiám, ako je 5G, Internet vecí a umelá inteligencia. V rámci technologického fóra bude Huawei prezentovať novinky aj zo svojich služieb, kam patrí obchod s aplikáciami Huawei App Gallery, platobný systém Huawei Pay či nový internetový prehliadač.

Vývojárska konferencia púta pozornosť aj v súvislosti s operačným systémom, ktorý Huawei vyvíja. Čínska spoločnosť pracuje na alternatíve pre Android a aktuálne ju testuje na viac ako milióne zariadení. Na internete sa tiež objavujú viaceré správy, ktoré naznačujú, čo by mal Ark OS ponúknuť. Mal by byť napríklad o 60% rýchlejší ako Android a mal by ponúknuť aj skutočne prepracovaný systém Always on displeja.

Očakávame teda, že na Huawei Developer Conference by sa mohli objaviť aj prvé oficiálne informácie a screenshoty nového operačného systému. Ak sa tak stane, prinesieme vám všetky dôležité informácie. Je však potvrdené, že Huawei ukáže nadstavbu EMUI 10.0, ktorá je založená na systéme Android 10.

Zdroj: Huaweicentral

Prečítajte si aj:

Huawei dodal už milión zariadení s novým operačným systémom HongMeng

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit