Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Koncept SEVEN je ukážkou dizajnových a technologických inovácií pripravovaného plne elektrického SUV od Hyundai Motor
  • Nová typológia SUV optimalizovaná pre batériové elektrické vozidlá v kombinácii s novou architektúrou interiéru evokujú prémiový zážitok
  • Hyundai predstaví koncept SEVEN počas tlačovej konferencie na podujatí AutoMobility LA už 17. novembra

Spoločnosť Hyundai Motor Company odhalila prvé ukážky elegantného a priestranného konceptu SEVEN, plne elektrického SUV, ktorý bude odhalený na AutoMobility LA 17. novembra 2021.

SEVEN zachytáva budúci dizajn a technologickú inováciu Hyundai Motor v ére elektrickej mobility a predznamenáva nový model SUV, ktorý rozšíri rodinu IONIQ, značky vyhradenej pre batériové elektrické vozidlá (BEV).

Prvé obrázky odhaľujú formu nasledujúcu funkčný dizajn, ktorý sa odvažuje odkloniť sa od tradície, ktorá sa spája s érou spaľovacích motorov. Architektúru osvetlenia SEVEN definujú Parametric Pixels. Tie vytvárajú jedinečnú dizajnovú identitu modelov IONIQ, ktorá spája analógové a digitálne emócie.

Interiér konceptu SEVEN naznačuje prémiovú a personalizovanú atmosféru, ktorá ešte viac prehlbuje priestorové inovácie, ktoré Hyundai Motor predstavil v modeli IONIQ 5. Vnútro zdobené udržateľnými materiálmi ponúka rafinovaný, ekologický zážitok z mobility, ktorý odráža meniaci sa životný štýl zákazníkov.

Hyundai Motor predstaví koncept SEVEN počas tlačovej konferencie AutoMobility LA 17. novembra 2021 o 17:55 stredoeurópskeho času vo svojom stánku v LA Convention Center. Tlačovú konferenciu bude Hyundai streamovať aj digitálne.

Značky: