Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už státisíce návštevníkov sa presvedčili, že Nivy priniesli do Bratislavy nielen unikátnu kombináciu nákupných možností, verejnej dopravy či zelených plôch, ale najmä príležitostí na trávenie voľného času. Už viac ako 25-tisíc návštevníkov sa rozhodlo objavovať ich cez aplikáciu Ahoj Nivy!, čím ju vystrelili do top najsťahovanejších aplikácií na Slovensku.

Už za dva týždne od otvorenia Nivy centra sa tak aplikácia Ahoj Nivy! dostala na 12. miesto najsťahovanejších aplikácií na Slovensku z Play Store (Android). Medzi fanúšikmi iPhonov sa dokonca stala jednou z najpopulárnejších aplikácií v rámci kategórie nakupovanie.

Nájsť na Nivách obľúbené obchody a služby, zahrať sa, odniesť si mále pozornosti, zľavy a odmeny alebo parkovať na Nivách o hodinu dlhšie zdarma. Toto je aplikácia Ahoj Nivy!

Zábava popri nakupovaní

Prvé dva týždne po otvorení mohli návštevníci objavovať Nivy vďaka QR kódom rozmiestneným po celom centre. Viac ako 4000 návštevníkov si tak vďaka ich skenovaniu do aplikácie Ahoj Nivy! odnieslo domov odmeny.

Zbierať body a vymieňať ich za odmeny či zľavy vo svojich obľúbených obchodoch môžu návštevníci aj dnes. Už len za návštevu Nív si do aplikácie pripíšu 10 bodov. Nových užívateľov odmení aplikácia Ahoj Nivy! tiež automaticky. Registráciou a vyplnením profilu získavajú úplne automaticky ďalšie body a tiež možnosť naplno využívať všetky jej funkcie.

Kávu zadarmo, kozmetický balíček či zľavu na nákup nových módnych kúskov? To všetko si vedia používatelia aplikácie uplatniť vďaka získaným bodom. Jednoduchým swajpnutím získanej odmeny priamo u vybraného predajcu alebo na informačnom pulte vymenia svoje body za odmenu.

Registrovaním ŠPZ získavajú automaticky hodinu parkovania zdarma. Nemusia nikam chodiť, systém všetko vybaví za nich. Len pohodlne odparkujú a užijú si deň na Nivách.

Sledovať len to, čo vás zaujíma

Vďaka aplikácii Ahoj Nivy! už nebudú musieť návštevníci sledovať ponuky, ktoré ich nezaujímajú. Na čo sú pánom zľavy na podprsenky či dámam odmeny u barbera? V aplikácii Ahoj Nivy! si jednoducho nastavia len to, čo ich zaujíma. V sekcii Obchody môžu sledovať len tie obchody a služby, ktoré chcú. Ich aktuálna ponuka sa bude zobrazovať priamo na úvodnej stránke aplikácie. Ponuku svojich favoritov na Nivách si môže návštevník meniť a upravovať kedykoľvek.

Okrem ponuky obchodov nájdu v aplikácii Ahoj Nivy! aj pripravované podujatia či plánované otváranie nových predajní na Nivách. Keďže Nivy centrum do konca roka privíta ešte viaceré značky a koncepty, zostanú zákazníci aj vďaka aplikácii v obraze a nezmeškajú otvorenie obľúbeného obchodu.

Nájsť všetko ešte rýchlejšie a jednoduchšie

Hoci samotná architektúra Nivy centra umožňuje komfortnú orientáciu, digitálne technológie sú ako stvorené na jej zjednodušenie. Aj preto je súčasťou aplikácie mapka, ktorá po zadaní polohy a hľadaného miesta na Nivách odnaviguje návštevníka najkratšou cestou až do cieľa. Aplikácia je dostupná na Google Play aj v App Store, prípadne po zotmení naskenovaním QR kódu priamo z fasády Nív. 

Značky: