Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už ste vášnivý dobrodruh, alebo len chcete byť nezávislý na elektrickej sieti, tak práve pre vás je určená cenovo zvýhodnená  solárna súprava VENTURE 35 SOLAR KIT s powerbankou Venture 35 a solárnym panelom Nomad 10.

Ľahký a prenosný systém je určený predovšetkým na dobíjanie drobnej elektroniky na cestách, výpravách, expedíciách a všade tam, kde je ťažký prístup k zdroju elektriny. Buďte nezávislí na zásuvkách a užite si výpravu mimo civilizácie na sto percent!

Nová powerbanka Venture 35 je pripravená aj na tie najdivokejšie dobrodružstvá. Kapacita 9600 mAh vám vďaka IP67 bude k dispozícii prakticky v akomkoľvek prostredí. Nevadí jej ani pád do vody. Je vybavená 50 lm svetlom a zo zásuvky ju cez USB-C dobijete za dve hodiny.

Panel Nomad 10 je možné pripevniť na batoh a dobíjať powerbanku počas chôdze. Optimálne je ale nastaviť panely kolmo k slnku pomocou polohovateľného stojanu. Je vybavený technológiou autoreštart, ktorá obnoví nabíjanie v prípade odpojenia kvôli nedostatočnému slnečnému svitu. Panel je vysoko odolný proti vode, snehu i mechanickému poškodeniu.

Panel Nomad 10 úplne dobije powerbanku Venture 35 na priamom slnku za 6-12 hodín. Majte dostatok energie pre drobnú elektroniku, nech už ste kdekoľvek.

Odporúčaná cena: 159,90 €

Kúpite na SAVETHEDAY.SK

Značky: