Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Všetci vieme, že byť aktívny a mať pravidelný pohyb je základom zdravia.

Avšak sú dni, kedy sa motivácia na pohybové aktivity hľadá len  ťažko. Častokrát z lenivosti cvičenie vynecháme a neraz to končí výčitkami a priberaním na váhe. Existuje však technologický pomocník, ktorý vás nielen nabije motiváciou, ale pomôže vám vybudovať zdravé životné návyky bez hľadania výhovoriek.

Disciplína na prvom mieste

Poznáte to: Plány sú jedna vec, no keď príde na lámanie chleba, môže byť ťažké uprednostniť fitness pred inými, fyzicky nenáročnými aktivitami, či dokonca leňošením. Aj to sa však dá ľahko prekonať – teda, pokiaľ máte poruke spoľahlivého smart pomocníka.

Pokiaľ ide o cvičenie, dôležitá je najmä pravidelnosť. Aj preto je dôležité mať nástroj, ktorý prostredníctvom pravidelného monitorovania výkonu dokáže vybudovať rutinu, ktorú vám telo nedovolí tak ľahko porušiť. Dobrou správou je, že na to, aby ste zostali motivovaní, stačí len vlastniť nositeľné zariadenie od Huawei (smart náramok alebo hodinky), a mať v smartfóne nainštalovanú aplikáciu Zdravie (Huawei Health), ktorú bez problémov stiahnete do telefónu bez ohľadu na značku či operačný systém.

Keď zdravie “kvitne”

Tým šikovným pomocníkom je Trojlístok zdravia (Health Clover) od Huawei, ktorý slúži na monitorovanie personalizovaných športových a zdravotných údajov v reálnom čase, vďaka čomu máte vždy prehľad o svojich pokrokoch. Stačí si jednoducho otvoriť aplikáciu Zdravie vo svojom smartfóne, nastaviť svoje denné ciele v jednotlivých kategóriách podľa potrieb, a celodenné sledovanie nechať na hodinky, či fitness náramok.

Šikovná funkcia sa postará o spoľahlivý monitoring niekoľkých kategórií, ako je počet krokov, počet minút aktívnej energie, spálených kalórií pri cvičení v rôznych cvičebných režimoch, či hodín spánku. Postráži aj úroveň stresu, pitný režim, či dokonca si pomocou nej môžete sledovať aj váhu, tep, či úroveň kyslíka v krvi. Aktívne športovkyne poteší funkcia sledovania menštruácie, ktorá zabráni nepríjemným prekvapeniam a vopred upozorní, kedy si treba od cvičenia radšej odpočinúť.

Počas dňa trojlístok na displeji hodiniek “rozkvitá” na základe vášho výkonu. V prípade, že splníte všetky svoje ciele na daný deň, na konci dňa trojlístok úplne “zakvitne” na zeleno, a odmení vás pocitom zadosťučinenia z toho, že ste splnili všetky svoje ciele.

Všetky údaje sa navyše automaticky uložia v aplikácii Zdravie, a vy si tak môžete sledovať výkon v priebehu týždňov, či mesiacov. Pri množstve každodenných povinností oceníte možnosť nastaviť si personalizované upozornenia, aby Trojlístok zakvitol – bude vám počas dňa pripomínať, že sa máte hýbať, ak dlho sedíte alebo ležíte. Takto si s trojlístkom Zdravia udržíte motiváciu k zdravému životnému štýlu aj v situáciách, kedy to vie byť naozaj náročné.

Zdravý životný štýl na zápästí

Štvorlístok Zdravia je šikovnou pomôckou pre používateľov všetkých smart hodiniek a niektorých smart náramkov, vrátane inteligentného fitnes náramku Huawei Band 7, šikovnej náhrady tlakomeru na zápästie Huawei Watch D, štýlových hodiniek s titánovým telom Watch 3 Pro, bežeckého pomocníka Watch GT Runner, ale aj ďalších obľúbených smart hodiniek Watch GT 3 či cenovo dostupných Watch GT 3 SE. Stačí si vybrať tie svoje na základe konkrétnych potrieb a vydať sa na cestu za vašim zdravším a motivovanejším ja už dnes.

Značky: