Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kľúčom k plnohodnotnému prežitiu leta je kvalitný oddych. FilmBox preto prináša aj v auguste a septembri množstvo prvotriednych filmových zážitkov, pri ktorých nebude problém relaxovať a naberať čerstvé sily na ďalšie letné dobrodružstvá.

Voda, slnko, výlety. Overená trojica, ktorá je pre mnohých nevyhnutnosťou pre prežitie plnohodnotného leta, dá veľakrát poriadne zabrať. Štvrtým „elementom“ dokonalého leta tak môže byť prvotriedna filmová zábava zaručujúca oddych a pohodu na obrazovkách stanice FilmBox. Počas augusta a septembra budú diváci môcť načerpať nové sily pri vybraných komédiách a romantických kúskoch českej produkcie.

Tým správnym filmovým doplnkom na leto sú ľahké komédie. Napríklad úsmevné príhody kamarátov Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer) s nádychom romantiky na malebnej južnej Morave vo filme 2Bobule. Alebo český, tradične ostrejší humor hraničiaci so satirou v kúsku Ulovit Miliardáře v hlavnej úlohe s Tomášom Matonohaom, Ester Janečkovou či Jiří Mádlom. Obe tieto diela si budú môcť diváci užiť už v auguste.

Niekomu sa to môže máliť. Slnečné lúče zvyknú v nejednej diváckej duši prebudiť žiadzu po väčšej porcii romantiky, poézií či hudby. Tú môže začiatkom septembra naplniť príbeh študentov konzervatória, ktorí sa v romantickom muzikáli Muzikál, aneb cesty ku štěstí snažia pri príprave predstavenia priblížiť k dokonalosti. Popri hviezdach ako Jiří Korn či Josef Laufer sa v jednej z hlavných rolí blysne aj Vica Kerekes.

Dušu na to správne miesto však mnohým prináša až plne obsadený gauč pred obrazovkou. Celá rodina sa môže na začiatku septembra pobaviť na vtipných dialógoch a skvelých hereckých výkonoch vo filme O rodičích a dětech, ktorý priniesol Davidovi Novotnému ocenenie Český lev. Najmenších čaká v auguste na FilmBoxe pútavý a autentický animovaný film Autopohádky. A čo pre tých „najmúdrejších“? Komédia Panic je nanic iste pobaví nejedného diváka v komplikovanom veku už koncom augusta.

A vytúženou bodkou za horúcim letným dňom býva poriadne schladenie. Osvieženie prinesú filmové Vianoce v podaní komédie Přijde letos Ježíšek? v druhej polovici septembra. Šarmantný šesťdesiatnik Josef (Josef Abrhám) žil v presvedčení, že sa do svojej domoviny už nevráti. Po 30 rokoch strávených v Mexiku však opäť zamieri do Prahy. Dôvodom je Jezuliatko a viera v zázrak pre jeho dcéru. Ako však zisťuje, nielen Jezuliatko dokáže robiť zázraky.

Všetky spomínané filmy budú hneď po odvysielaní na FilmBoxe k dispozícii aj cez aplikáciu FilmBox Live. Diváci si tak budú môcť užiť obľúbené české kúsky kedykoľvek a na akejkoľvek obrazovke.

 

 

Značky: