Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Donášková služba Wolt prináša novú možnosť objednávky v čase raňajok. Raňajkové menu ponúkajú vybrané reštaurácie a dovoz je možný už od 8:00. Wolt tak reaguje na dopyt od svojich zákazníkov, službu pilotne spúšťa v dvoch mestách – v Bratislave a Košiciach. V prípade rastúceho záujmu predpokladá rozšírenie postupne vo všetkých mestách, kde sú služby Woltu dostupné.

Pri príležitosti spustenia donášky raňajok Wolt navyše pripravil chutný štart dňa pre 3 antigénové testovacie miesta v Bratislave a v Košiciach, ktoré štartujú svoju náročnú prácu v skorých ranných hodinách. “Chceme sa aj takýmto spôsobom poďakovať zdravotníkom a dobrovoľníkom, ktorí sú tu pre nás každý deň v tejto náročnej dobe. V spolupráci s reštauráciami Starbucks, GESTO cafe&brunch a Burger King sme sa rozhodli spríjemniť im touto formou začiatok dňa,” hovorí Tomáš Beniak, nový generálny riaditeľ Woltu na Slovensku, ktorý svoje pôsobenie vo Wolte odštartoval začiatkom tohto mesiaca.  “Sme radi, že sme sa aj my mohli pripojiť k raňajkám pre testovacie miesta, verím, že aj vďaka tomu mali naši hostia lepší štart dňa,” hovorí Jakub Pala z Burger Kingu. “Teším sa, že vďaka Woltu si raňajky s lahodnou kávou a voňavým a chrumkavým pečivom zo Starbucks bude môcť vychutnať ešte viac našich zákazníkov,” dopĺňa Patrick Ninc, District manager Starbucks pre Slovensko.

Wolt tak zásadne rozširuje svoje otváracie hodiny, a to nielen cez týždeň, ale aj cez víkend – raňajky je možné objednať už od 8:00. Doručenie funguje v štandardnej doručovacej zóne bez obmedzení. Donášku raňajok na Wolte ponúkajú viaceré obľúbené reštaurácie v Bratislave a v Košiciach – McDonald’s, Starbucks, Subway, Republika východu, Mondieu, bratislavská Moja Srdcovka a košické Gesto alebo Naše Bistro. “So spoločnosťou Wolt úspešne spolupracujeme už vyše roka na báze exkluzívneho partnerstva. Dopyt po našom jedle v rámci doručovacej služby narastá,  a preto sa snažíme neustále zlepšovať zákaznícku skúsenosť a dostupnosť našich produktov. Aktuálne je naše jedlo z McDonald’s  dostupné z 18 reštaurácií v rámci Bratislavy, Košíc, Trnavy a Banskej Bystrice, pričom z bratislavských a košických prevádzok doručujeme našim zákazníkom až k dverám ich domácností od začiatku februára už aj naše raňajkové menu,”  hovorí Lucia Poláčeková, PR Supervisor McDonald’s Slovakia.

Rozšírenie služieb o donášku raňajok je ďalšou príležitosťou pre mnohé prevádzky, ktoré sa kvôli opatreniam v súvislosti s pandémiou ocitli v náročnej situácii. Wolt sa snaží maximálne podporovať gastro prevádzky v rámci svojich možností. Už v októbri minulého roka zaviedol tzv. balík podpory, kedy obľúbená donášková služba znížila ceny doručenia  a zaviedla možnosť prepitného pre reštaurácie. Zároveň znížila provízie za objednávky na vyzdvihnutie na 0%. Z tohto typu objednávky reštaurácia neplatí Woltu žiadny poplatok, môže však využívať všetky benefity od marketingu až po jednoduchú a rýchlu objednávku. Okrem toho Wolt znížil minimálnu výšku objednávky a zvýšil odmeny pre zákazníkov. Chce tak dosiahnuť oveľa väčšiu dostupnosť svojich služieb pre čo najväčší počet zákazníkov, čo okrem iného prináša nárast príjmov partnerských reštaurácií.

Značky: