Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • CUPRA Garáž TODOS Panónska je v poradí už siedmou prevádzkou na Slovensku.
  • 1 z 222 kusov CUPRA Formentor VZ5 CENTURY EDITION nájdete na tejto prevádzke

Značka CUPRA spolu s obchodným partnerom TODOS slávnostne otvorila novú CUPRA Garáž v Bratislave, podujatím, ktoré spojilo formálnosť, trendovosť s rebelským duchom značky.

Nový showroom sa nachádza na Panónskej ceste 45A v Bratislave a ponúka širokú škálu modelov CUPRA, vrátane modelov CUPRA Leon, Ateca a besteselleru značky CUPRA Formentor. Navyše pri tejto špeciálnej príležitosti otvorenia novej CUPRA Garáže bola predstavená limitovaná verzia CUPRA Formentor VZ5 CENTURY EDITION z ktorej bolo vyrobených len 222 kusov. Od dnes nájdete tento výnimočný model práve u partnera TODOS.

Návštevníci si v novom showroome môžu prezrieť najnovšie modely značky, vyskúšať si ich na skúšobnej jazde. K dispozícií Vám je tím skúsených predajcov, ktorý rád poradí a pomôže vybrať si ten správny model pre vaše potreby a ochotne pomôže pri kúpe alebo lízingu svojho vysnívaného vozidla CUPRA.

„Sme nadšení, že sme otvorili v poradí už  siedmu našu CUPRA Garáž, tentokrát v Bratislave“ povedal Matej Macháček – Brand Manager značky CUPRA .

CUPRA je značka, ktorá oslovuje mladých a dynamických ľudí, ktorí hľadajú športové a zároveň štýlové automobily. Značka CUPRA  je o štýle, o vyjadrení individuality a o prekonávaní všednosti. Dizajn je neskutočne odvážny a sofistikovaný, s ostrými líniami a výraznými farbami, ktoré odrážajú vášnivý charakter značky. Každý model je navrhnutý tak, aby prebúdzal emócie a posúval hranice.“

Okrem predaja automobilov CUPRA Garáž ponúka aj servisné služby a predaj originálnych náhradných dielov a doplnkov. Nová CUPRA Garáž sa nachádza na Panónskej ceste a je otvorená od pondelku do piatku od 8:00 do 16:30.

CUPRA Garáž TODOS Panónska je v poradí už siedmou prevádzkou, po CUPRA Garáž CAMEA CAR v Košiciach, CUPRA Garáž AUTOPROFIT v Galante, CUPRA Garáž P.T.A v Trenčíne, CUPRA Garáž BNP v Bratislave, CUPRA Garáž DS-CAR v Dunajskej Strede a CUPRA Garáž TODOS v Žiline. Sieť CUPRA Garáží bude tento rok naďalej rásť, do konca roka bude ich celkový počet trinásť. Prevádzky sú strategicky rozmiestnené, aby boli pre zákazníka dostupné v čo najkratšom čase.

Viac informácií o značke CUPRA nájdete na webovej stránke: https://www.cupraofficial.sk

Značky: