Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder v oblasti inovatívnej osobnej dopravy, platforma Bolt, dorazila do Popradu so službou taxi odvozu. Táto digitálna taxislužba je teda dostupná už v deviatich slovenských mestách. Pre Podtatrancov sú pripravené aj uvádzacie ceny, minimálne na prvé tri jazdy majú zľavu až 50 percent.

Od dnes môžu obyvatelia mesta Poprad využívať dostupný a bezpečný odvoz za vopred stanovenú cenu. Auto si môžu objednať cez aplikáciu Bolt dostupnú na Google Play i App Store. Cez aplikáciu, ktorá je prepojená s platobnou kartou, sa dá za jazdu aj jednoducho zaplatiť. Rovnako sa však bude dať zaplatiť aj v hotovosti. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla. Aplikácia okrem toho v reálnom čase ukazuje užívateľovi, ako sa vozidlo približuje. Cestujúci môžu vodičov hodnotiť a prispievať tak k neustálemu zvyšovaniu kvality služieb poskytovaných partnerskými vodičmi Bolt.

„Sme radi, že o našu digitálnu taxislužbu je záujem naprieč celým Slovenskom. Už teraz je dostupná vo všetkých krajských mestách a postupne ju rozširujeme aj do menších miest, ktoré sú však dôležitými dopravnými uzlami, presne ako Poprad. Pod Tatrami máme pokryté celé blízke okolie, vrátane Vysokých Tatier, Štrby, Štrbského Plesa či Liptovskej Tepličky.  Je to ideálna voľba aj pre turistov, ktorí sa do svojich hotelov dostanú pohodlne priamo z popradskej vlakovej stanice. Radi by sme vyzvali aj vodičov, ktorí majú záujem o flexibilnú a zaujímavú prácu, aby sa nám ozvali a stali sa partnerskými vodičmi Boltu,“ hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt na v Českej a Slovenskej republike.

Prvým mestom na Slovensku, v ktorom si ľudia mohli objednávať odvoz cez inovatívnu platformu, bola Bratislava. V hlavnom meste spustil Bolt svoje služby ešte v roku 2016. Postupne sa pridali všetky krajské mestá. V aplikácii Bolt budú mať používatelia v Poprade k dispozícii na výber štandardnú kategóriu a neskôr aj Comfort pre vyššiu triedu vozidiel.

Značky: