Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odolná, sklápacia konštrukcia, relatívne nízka hmotnosť, vysoký výkon a široké možností ovládania sú hlavnými vlastnosťami elektrickej kolobežky uGo H5500. Kolobežka je skvelé riešenie na rýchle cestovanie po preplnených uliciach rušného mesta, dochádzanie do práce, alebo školy, bez státia v dopravných zápchach a čakanie na električku, alebo autobus. uGo H5500 úspešne nahradí bicykel a efektívne pretransportuje užívateľa do každej časti mesta.

Celé mesto na dosah – výkonný motor a batéria

O pohon kolobežky uGo sa stará výkonný elektrický motor s výkonom 250 W, ktorý poskytuje maximálnu rýchlosť až 25 km/h v závislosti od hmotnosti užívateľa. Motor je poháňaný kvalitnou a efektívnou batériou LG s kapacitou 4400 mAH a napätím 24 V, vďaka čomu dosah na plnom nabití vynáša až 15 km v závislosti od terénu a hmotnosti užívateľa. Pomocou kolobežky sa pohodlne prepravíte na takmer každé miesto strednej veľkosti mesta – napríklad do školy, alebo práce a späť.

Potešenie z jazdy – jednoduché ovládanie

Ovládanie kolobežky je veľmi intuitívne. Vystačí zopár minút aby ste sa naučili základy ovládania a používanie všetkých funkcií a režimov. Všetko, čo potrebujete aby ovládať kolobežku (okrem ovládania rovnováhy) máte po ruke. Ovládanie motoru sa uskutočňuje pomocou pák umiestnených na volante a tlačidiel na LCD displeji, kde sa nachádza tlačidlo zapnutia/vypnutia, tlačidlo zmeny rýchlostného režimu, ako aj informácie o tom, ako rýchlo sa pohybujeme, prejdenú vzdialenosť a stav batérie.

Bezpečnosť a pohodlie

Počas jazdy bez ohľadu na rýchlosť je veľmi dôležitá bezpečnosť a komfort používania. Kolobežka UGO obsahuje predovšetkým odolnú kovovú a sklápaciu konštrukciu s nosnosťou až 120 kg. Plocha, na ktorej stojí užívateľ je pokrytá špeciálnou protišmykovou vrstvou, čo zabraňuje presúvaniu nohy aj v prípade ošpliechania vodou. V prípade núdzového brzdenia môže užívateľ okrem brzdenia pákou použiť tiež mechanickú brzdu na zadnom kolese, ktorá je omnoho účinnejšia.

Jazda po tme? Vďaka veľkej LED lampe umiestnenej vpredu, dokonca aj večerná jazda bude bezpečná. Kolobežka je vybavená vysoko-kvalitnými 5,5″ kolesami s plno-gumovými pneumatikami, vďaku ktorým aj náročnejšie trasy budú pohodlné a bezpečné, bez rizika prebitia pneumatiky.

Nízka hmotnosť a jednoduché prenášanie

Relatívne nízka hmotnosť kolobežky 7,25 kg a jej sklápacia konštrukcia umožňuje jednoduché prenášanie a nezaberá veľa miesta v kancelárii, v kufri auta, alebo v byte.

Dostupnosť a cena

Elektrická kolobežka uGo H5500 je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 279 EUR vrátane DPH.

Špecifikácia:

Maximálna nosnosť: 120 kg

Určenie: Univerzálne

Kapacita a typ batérie: 4,4 Ah 24V LG (nabíjateľná lítiovo-polymérová)

Maximálny dojazd: 15 km

Maximálna rýchlosť: 25 km/h

Výkon motoru:  250 W

Kolobežka obsahuje: LCD displej, predné LED svetlo, stojan, elektrická a manuálna brzda

Odporúčaný vek:  14 rokov

Priemer kolies: 5,5″

Čas nabíjania: 2-3 hod.

Hmotnosť: 7,25 kg

Rozmery kolobežky: 92 × 42 × 96cm

Rozmery po zložení: 100 × 15 × 24cm

Obsah balenia: Elektrická kolobežka, nabíjačka, náradie, návod na použitie

Viac na: http://ugo-europe.com/product/electric-kick-scooter-ugo-250w-5-5-inch-wheels-lg-battery