Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letné prázdniny sú ako stvorené na zábavu pre viacerých hráčov, a preto NVIDIA v aktuálnom GFN štvrtok ponúka výber hier pre viacerých hráčov pre niektoré z najhranejších titulov na platforme.

Výber je naozaj pestrý – od jednoduchých nezávislých titulov až po taktické tankové bitky:

  • Among Us
  • Apex Legends (free to play)
  • Counter-Strike: Global Offensive (free to play)
  • Destiny 2 (free to play)
  • Dota 2 (free to play)
  • League of Legends (free to play)
  • Team Fortress 2
  • Valheim
  • World of Tanks (free to play)

Medzi ďalšie populárne hry patria Fortnite, Rust, Terraria, War Thunder, Hunt: Showdown a Phasmophobia. K dispozícii je viac ako 400 hier pre viacerých hráčov a každý štvrtok pribúdajú ďalšie. Stačí v aplikácii GeForce NOW zadať „multiplayer“ a vybrať si podľa svojich predstáv.

GeForce NOW je k dispozícii na väčšine platforiem – PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV, iPhone, iPad a zariadenia so systémom Android. Vďaka cloudovému riešeniu si môže svoje obľúbené počítačové hry zahrať takmer každý bez potreby herného počítača.

GFN – novinky v knižnici

Tento týždeň pribudla do knižnice GeForce NOW dvojica nových multiplayerových verzií:

Sword of Legends Online – nová akčná MMORPG, ktorá je podporovaná odo dňa vydania v službe Steam a obchode Epic Games Store. Hra kombinuje prvky PvE a PVP s prepracovanými bojovými mechanizmami vo svete inšpirovanom čínskou mytológiou.

Crowfall – nová MMORPG, ktorú nedávno spustila spoločnosť ArtCraft prostredníctvom vlastného launchera. Hráčom ponúka rozmanitú škálu bitiek: od masívnych obliehaní PVP cez nájazdy až po režim ovládnutia sveta.

Dopĺňa ho Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront – RTS z druhej svetovej vojny, ktorá kladie dôraz na historickú presnosť. Nedávno ju v službe Steam vydali Barbedwire Studios a Digitalmindsoft.

Stále nové odmeny

Členstvo v GeForce NOW vám tiež poskytne špeciálny prístup k odmenám. V rámci programu GeForce NOW Rewards už členovia získali špeciálne herné skiny a predmety, skúšobné ponuky služieb, ako je Discord Nitro, a dokonca aj špeciálny prístup do uzavretých bet, ako je napríklad pripravovaná hra HUMANKIND od Amplitude Studios. Je to ďalšia výhoda streamovania hier z cloudu. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu GeForce NOW a zaškrtnúť políčko pre odmeny.

Značky: