Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Fanúšikovia automobilky MINI sa môžu tešiť na 18. Pekinskú medzinárodnú automobilovú výstavu 2024. Od 25. apríla do 4. mája predstaví MINI na výstavisku China International Exhibition Center v Pekingu novú generáciu novej rodiny MINI. V rámci čínskeho autosalónu s témou Nová éra, nové autá, oslávi MINI svetovú premiéru vôbec prvého modelu MINI Aceman. So svojou nezávislou koncepciou plne elektrického vozidla zaujíma MINI Aceman pozíciu medzi modelmi MINI Cooper a MINI Countryman.

Spolu s elektrickým MINI Cooper v oboch výkonových stupňoch E a SE, ako aj s modelom MINI John Cooper Works Countryman ALL4 s inteligentným pohonom všetkých kolies predstavuje automobilka MINI na autosalóne Auto China 2024 ponuku svojho nového produktového portfólia.

Autosalón Auto China sa od roku 1990 koná každé dva roky v Pekingu. Na viac ako 200 000 štvorcových metroch výstavnej plochy prezentuje svoje portfólio viac ako 700 vystavovateľov, pričom oslovuje klientov na momentálne najväčšom automobilovom trhu na svete.

Značky: