Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Začiatok nového školského roka je tu. Pozrite si prehľad najsťahovanejších aplikácií pre študentov na najnovších telefónoch mladej značky HONOR v novom obchode s aplikáciami AppGallery. Určite sa bude hodiť šikovná appka na slovenskú gramatiku, veľmi obľúbená vedecká kalkulačka, ktorá vie počítať aj so vzorcami, alebo celý balíček Microsoft Office. Nechýba teda ani Word, Excel a PowerPoint.

Slovenská gramatika

Aplikácia Slovenská gramatika je tu pre všetkých, ktorí si chcú precvičiť slovenský pravopis, alebo si potrebujú skontrolovať svoje neistoty pri písaní. Hodí sa nielen žiakom základných škôl, študentom stredných škôl a gymnázií, ale aj dospelým, ktorí by si chceli zopakovať to, čo už zabudli.

‍‍HiPER Scientific Calculator

Vedecká kalkulačka HiPER Scientific Calculator je perfektným spoločníkom pri riešení všetkých zložitých matematických úloh. K dispozícii sú všetky bežné aj vedecké funkcie na výpočty, prevodník fyzikálnych jednotiek alebo napríklad generátor náhodných čísel.

Microsoft Prekladač

Microsoft Prekladač pomôže prekonať medzery v cudzojazyčnej komunikácii. Podporuje prístupovú výuku v učebni so živým titulkovaním, rozpoznanie jazyka aj viacjazyčnú konverzáciu, ktorá pomôže s integráciou študentov.

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint a ďalšie

Celý balíček Microsoft Office môžete mať aj v mobile. Word, Excel alebo PowerPoint v príjemnom mobilnom ovládaní sú perfektné na cesty alebo tam, kde sa nehodí nosiť počítač.

Značky: