1. januára sa v DK Ružinov v Bratislave uskutoční vôbec prvý E-commerce ples, ktorý je primárne organizovaný pre všetkých nadšencov e-commerce a online podnikania!

Ako a prečo táto myšlienka vznikla sme sa opýtali Tomáša Vrtíka z firmy Expandeco, ktorá túto udalosť organizuje. „Online podnikanie sa aj na Slovensku stáva čoraz významnejším odvetvím. E-commerce „rodina“ je známa svojou otvorenosťou, priateľským prístupom, vzájomným zdieľaním know-how i zmyslom pre humor i zábavu. To boli dostatočne silné dôvody nato, aby sme sa rozhodli túto akciu zorganizovať. Navyše na Slovensku a ani v Česku sa celovečerný ples zameraný pre online podnikateľov nikdy nekonal.“

E-commerce ples bude moderovať obľúbený stand-up komik Ján Gordulič, v programe vystúpi napr. živá kapela Sway band, kúzelník známy aj televízie Radek Bakalář,  electro a swing DJ Peter Ondruš a dnes už notoricky známa dvojica Gipsy Čáve.

Prvý E-commerce ples má aj charitatívny rozmer. „Od začiatku sme vedeli, že touto akciou chceme podporiť nejakú peknú myšlienku. Výťažok z plesu sme sa po internej porade rozhodli venovať Detskému kardiocentru v Bratislave. Najmä vďaka generálnym partnerom Zásielkovňa.sk, iSklad.sk, Riešenia.com, Webglobe-Yegon, ROIvenue a ďalším partnerom a podporovateľom môžeme myšlienku nezištne pomôcť zrealizovať.“ – hovorí Tomáš Vrtík.

Účasť na plese potvrdili viaceré významné osobnosti i firmy z E-commerce prostredia, ako napr. Google Slovensko,Mladýpodnikatel.cz, Pricemania, Besteron, Morezliav, TouchIT a ďalši. Významnú časť hostí budú tvoriť aj zástupcovia približne 30tky menších i väčších slovenských a českých e-shopov.

Ak 27. januára nemáte ešte program, online podnikanie je vám blízke a chcete zároveň podporiť dobrú myšlienku radi vás na plese privítame! Posledných približne 20 lístkov môžete zakúpiť na portály Tickpo . Pri kúpe môžete využiť 20€ zľavu na lístok pri zadaní kódu „TouchIt“, ktorý je hrdým mediálnym partnerom tohto podujatia!

Značky: