Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Virtuálny svet rastie. Denne pribúda na Slovensku viac ako 200 domén s najkrajšou koncovkou .sk.

Väčšina z týchto domén sú budúce internetové obchody alebo prezentačné stránky pre živnostníkov či firmy. Aj preto bol objem online obchodovania počas pandémie vyšší až o 54 %.

Spoločnosť SK-NIC, a.s. pokračuje v pomoci pri vstupe do virtuálneho sveta. V októbri vyhlasuje akciu Buď online!“.

Počas 7 dní, teda od 18. do 24. októbra 2021 (vrátane), bude cena pre registrátora za registráciu novej .sk domény 4,- EUR bez DPH.

„Trendom v online obchodovaní sa stáva tvorba a prevádzkovanie viacerých internetových obchodov súčasne. Rovnako, ako má jeden podnikateľ v kamennom svete viac obchodov v rôznych lokalitách, tak sa v tom virtuálnom otvárajú online obchody s rôznymi emóciami a vizuálom. A sú úspešné. Je to prirodzené, pretože v tak veľkej ponuke si každý vyberá podľa vkusu, emócie, vzhľadu obchodu.

Tieto trendy vnímame a preto snažíme pomáhať. Tentokrát to bude pomoc vo forme zníženej ceny na registráciu novej .sk domény. Veríme, že sa nám takto opäť podarí uľahčiť vstup do virtuálneho Slovenska mnohým novým odvážnym podnikateľom, ktorí  obohatia  náš spoločný priestor ďalšou kvalitnou ponukou služieb,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC, a.s.

Viac užitočných informácií na stránke spoločnosti SK-NIC, a.s. https://sk-nic.sk/bud-online.

Značky: