Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po takmer dvojročnom hľadaní ohlasuje Veracomp Slovakia posilnenie tímu o obchodného riaditeľa. Stal sa ním Michal Fischer.

Od biometrických technológií k distribútorovi IT produktov

Michal Fischer pôsobil vyše 5 rokov ako Head of Global Sales v spoločnosti, kde vybudoval a viedol medzinárodný obchodný tím. Prispel k premene malého startup-u na zabehnutú firmu s viac ako 100 ľuďmi. Skúsenosti naberal u svetovej špičky v oblasti biometrických technológií zameraných na identifikovanie a verifikáciu osôb na základe biometrických znakov. Dnes svoje poznatky využije na pozícii obchodného riaditeľa. „Medzi moje hlavné náplne bude okrem iného patriť aj vedenie tímu mojich kolegov, tvorba obchodnej stratégie či udržiavanie pozitívnych vzťahov s partnermi a výrobcami,“ spresňuje Michal Fischer.

 Dôvodov pre Veracomp bolo viacej

„Veracomp som si vybral z viacerých dôvodov. Majú silné medzinárodné zázemie. Na lokálnom trhu pôsobia viac ako 10 rokov. Zakladajú si na firemných hodnotách, ktoré si sami definovali. Páči sa mi aj ich otvorená komunikácia, férový a flexibilný prístup – podľa možností bez zbytočnej byrokracie. Silné produkty a kvalitní ľudia sú kľúčom k ďalšiemu rastu, na ktorý sa na Slovensku určite zameriame,“ dodáva Michal Fischer.

 

Značky: