Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Potreba udržiavať kontakt s rodinou či priateľmi na diaľku je v tejto dobe ešte dôležitejšia. Telefóny, tablety a počítače sa tak v pandemických časoch stávajú nenahraditeľnými pomocníkmi. Slovenský tím Huawei preto prináša vianočnú servisnú akciu. V rámci nej si môžete predĺžiť záruku či využiť bezplatného kuriéra, alebo vynoviť svoj telefón.

Výmena displeja smartfónu Huawei P30 Pro

Výhody sa týkajú všetkých zákazníkov, ktorí si zakúpili produkty Huawei – na svoje si prídu nielen majitelia zariadení v záruke, ale aj tí, ktorí vlastnia starší produkt.

Aby Huawei zbavil starostí tých, ktorým v tomto období končí záručná lehota a nestihli by tak zariadenie v prípade potreby reklamovať, rozhodol sa záručnú dobu predĺžiť. Týka sa to zariadení, ktorých záručná doba výrobcu vyprší medzi 15. októbrom 2020 a 14. januárom 2021. Po novom sa záručná doba automaticky predlžuje do 15. januára 2021.

Záručnú dobu výrobcu si zákazník môže skontrolovať na webe Huawei alebo v aplikácii Podpora -> Môj profil -> Výhody zariadení.

Kuriér zdarma pre záručné opravy

Ak vlastníte produkt Huawei a potrebujete využiť servis v rámci záruky, nemusíte nikam chodiť. Vaše zariadenie vyzdvihne kuriér priamo u vás doma a dopraví ho do servisného strediska. Po diagnostike a oprave bude zariadenie bezplatne doručené späť k vám domov.

Zákazníci si môžu objednať vyzdvihnutie zariadenia kuriérom cez formulár na webovej stránke servisného centra alebo na telefónnom čísle +420 239 018 465.

Pred odoslaním na opravu si nezabudnite zálohovať svoje osobné údaje (napríklad fotografie, kontakty atď.) a následne obnoviť výrobné nastavenia. Nezabudnite z telefónu vybrať SIM kartu, SD kartu a ochranné puzdro. Bezplatného kuriéra do servisu môžete využiť do 15.1.2021.

Vianočné darčeky a zľavy

Majiteľov Huawei zariadení potešia aj rôzne akcie a darčeky, ktoré sú dostupné v autorizovaných servisoch iFix a ESC. Pri kúpe ochrannej fólie získate 50 % zľavu, rovnakú zľavu môžete získať aj pri nezáručnej oprave displeja alebo základnej dosky (v závislosti od konkrétneho modelu).

Ak vás už nebaví vzhľad vášho telefónu, jednoduchou výmenou zadného krytu len za 1 euro mu doprajete nový imidž. Využiť môžete aj dezinfekciu zariadenia zadarmo pri návšteve servisu. Akcia platí do konca januára.

Pri návšteve servisného strediska počas Vianoc (v termíne 25.12.2020-1.1.2021) na vás čaká aj prekvapenie v podobe darčeka. Jeho dostupnosť sa môže meniť v závislosti od lokálnych protipandemických opatrení.

Značky: