Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Osviežiť sa, dodať telu tekutiny, a pritom si užiť pestrú paletu chutí? S nesýteným nápojom zo 100% ovocného čaju TEEKANNE Fresh si chuť ovocia užijete úplne bez cukru, umelých farbív a s 0% kalórií. Kedykoľvek zahnať smäd môžete vďaka praktickej 0,5 litrovej fľaši. Stačí si vybrať tú pravú príchuť a nechať sa unášať na osviežujúcej vlne TEEKANNE.

Chuťový zážitok úplne bez kalórií prináša čerstvo vylúhovaný ovocný čaj vo fľaši TEEKANNE Fresh v troch unikátnych príchutiach. Chuťovú esenciu leta prináša TEEKANNE Fresh Lesné plody s limetkou. Čerstvý čaj vo fľaši prekvapí príjemným spojením sladkých bobúľ a kyslej limetky a presvedčí vás, že užiť si intenzívnu sviežu chuť je možné aj bez cukru.

Exotickejší zážitok prináša TEEKANNE Fresh Granátové jablko s broskyňou. Sladkokyslé granátové jablko skvele dopĺňa jemná chuť broskyne a ich prepojenie v ovocnom čaji zaručuje radosť z každého dúška.

Kto si rád medzi prstami požmolí voňavú medovku, toho poteší čerstvý čaj vo fľaši TEEKANNE Fresh Hruška a medovka. Kombinácia nežnej medovky a šťavnatej sladkej hrušky zaručuje perfektné osvieženie s dokonalou chuťou.

Značky: