Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL uvádza na slovenský trh nový modelový rad televízorov s rozlíšením 4K Ultra HD a soundbarom Onkyo. Novinka bola prvýkrát predstavená na veľtrhu IFA 2019.

TCL, globálna značka televízorov číslo dva a jeden z popredných svetových výrobcov spotrebnej elektroniky, prináša na slovenský trh novú radu televízorov TCL EC78, ktorá spája bezrámčekový ultratenký kovový dizajn, kvalitu obrazu 4K HDR PRO, technológiu Wide Colour Gamut, Dolby Vision, HDR10+ a najmodernejší operačný systém pre inteligentné televízory Android TV.

Nová rada je určená pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi výkonom a eleganciou. Prvotriedny vstavaný zvukový systém Onkyo je vybavený štyrmi reproduktormi s predným vyžarovaním a umožní maximálny audio zážitok v prostredí Dolby Atmos pri sledovaní filmov, prehrávaní hudby či hraní hier. EC78 umožňuje taktiež ovládanie hlasom. Nová rada televízorov TCL EC78 bola prvýkrát predstavená na veľtrhu IFA 2019, aktuálne je na slovenskom trhu už dostupná prostredníctvom vybraných predajcov. Dostupná je v dvoch veľkostiach, 55 a 65 palcov.

4K-Ultra HD a Wide Colour Gamut

Rozlíšenie Ultra HD (3840 × 2160) je štyrikrát väčšie než Full HD. Uchvacujúca dokonalosť a presnosť zobrazenia na televízoroch TCL Ultra HD je zabezpečená viac než 8 miliónmi obrazových bodov. Použitá technológia Wide Colour Gamut zabezpečuje škálu intenzívnych a ultra-realistických farieb digitálneho kina. Oproti bežným LED obrazovkám reprodukuje farby o 30 % čistejšie a sýtejšie.

4K HDR 10+

Vďaka HDR 10+ je obraz bohatý, živý a plný detailov. HDR 10+ zabezpečuje, že každá scéna je dokonale optimalizovaná pre farby, kontrast a najjemnejšie detaily.

Dolby Vision a Dolby Atmos

Dolby Vision HDR prináša mimoriadne farby, kontrast a jas a robí z nich úžasný vizuálny zážitok. Dolby Atmos sa postará o realistický, dych berúci priestorový audio zážitok.

Vstavaný ONKYO Soundbar:

Štyri integrované reproduktory s predným vyžarovaním a s výkonom až 60 W zaručujú zvuk, ktorý každého vtiahne do deja či už pri sledovaní filmov, počúvaní hudby alebo hraní hier. High-Class reproduktory ONKYO prenášajú používateľov do inej dimenzie filmových zážitkov.

Hlasové ovládanie Android TV

Televízory TCL so systémom Android ponúkajú možnosť bezdotykového ovládania. Ľudský hlas stačí okrem iného k zapnutiu, vyhľadávaniu, zmene programu alebo vstupu alebo úprave hlasitosti.

Elegantný bezrámčekový kovový dizajn s centrálnym stojanom

Bezrámčekový dizajn zväčšuje obrazovku bez rušivého vplyvu rámu. Tento veľmi tenký dizajnový koncept využíva kov, čo z neho robí nielen elegantný, ale taktiež trvanlivý kus remeselnej práce, ktorá sa hodí k vášmu obytnému priestoru. Dodávané s elegantným kovovým centrálnym stojanom, takže tento veľký televízor je možné ľahko umiestniť na akýkoľvek povrch. Stručne povedané: Spojenie výkonu a elegancie v dokonalej harmónii.

Cena a dostupnosť

TCL 55EC780 (55″) a TCL 65EC780 (65″) sú lokalizované pre slovenský trh a sú dostupné v sieti vybraných internetových predajcov a vo väčšine kamenných predajní hlavných predajcov spotrebnej elektroniky. Ceny začínajú na 739 EUR vrátane DPH pre 55palcovú veľkosť a na 999 EUR vrátane DPH pre 65 palcov.

Základné špecifikácie

Televízor ANDROID SMART LED, 65″ (164 cm) respektíve 55″ (138 cm), 4K Ultra HD, PPI 1700, Direct LED, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Google Assistent, VESA 400×200 mm, Dolby Atmos

Viac na

https://www.tcl.com/sk/sk/novy-zoznam-produktov/rad-ec78/65-4k-hdr-pro-ultra-slim-so-soundbarom-znacky-onkyo-a-android-tv.html

Značky: