Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hra PlayerUnknown’s Battlegrounds je oddnes dostupná ako exkluzívny konzolový titul pre Xbox One!

Od svojho vydania na Steam Early Access v marci tohto roka uchvátila PUBG viac ako 24 miliónov hráčov. Mnohí ste už možno o hre počuli, ale neviete, o čo v nej ide. PUBG je battle-royale hra, v ktorej sa 100 hráčov postaví proti sebe na opustenom ostrove Erangel v boji o to, kto zostane stáť na bojisku posledný. Každé kolo začína rovnako; vyskočíte z lietadla na padáku, vyhľadáte bezpečné (alebo naopak nebezpečné) miesto na zosadnutie, naháňate sa za brnením, zbraňami a lekárničkami a snažíte sa zostať nažive, pričom bezpečná zóna, v ktorej sa pohybujete, je čoraz menšia a menšia, a tak vás núti k neustálemu pohybu.

Pozrite si najnovšiu upútavku na PlayerUnknown’s Battlegrounds:

Zážitky z hrania Xbox One verzie sú takmer rovnaké ako tie, ktoré ste mohli už zažiť v PC verzii v marci, avšak s niekoľkými novinkami. Okrem podpory pohľadu z tretej osoby pri hraní sólo, duo alebo v tíme na aktuálnej mape Erangel, ponúka Xbox One verzia PUBG pri uvedení do programu Xbox Game Preview sériu gymnastických pohybov vrátane premetov. Na Xbox One X hra navyše podporuje vysoký dynamický kontrast (HDR) a 4K rozlíšenie, pričom ďalšie vylepšenia sú za rohom. PUBG na Xbox One bude pravidelne rozširovaná o nové obsahové aktualizácie vrátane novej púštnej mapy Miramar, optimalizácií a ďalších vylepšení.

S tímom PUBG Corp. sme intenzívne spolupracovali nielen pri uvedení hry na Xbox, ale aj pri vytváraní niekoľkých balíčkov kostýmov z limitovanej edície. Tieto balíčky sú dostupné po obmedzenú dobu exkluzívne iba pre Xbox hráčov. Počas obdobia, kedy bude PUBG v programe Xbox Game Preview, to budú jediné predmety, ktoré si budete môcť v hre zakúpiť. Balíčky (Accessory a Tracksuit) si môžete zakúpiť za jednotnú cenu 5 eur.

Značky: