Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Celodenná výdrž batérie, výkonný fotoaparát, nadštandardné úložisko a veľký displej

Na Slovensku už beží predaj horúcej novinky medzi mobilnými telefónmi, HONOR X7a. Môže sa pochváliť nadštandardnou kapacitou batérie 5 330 mAh[1], dlhou výdržou batérie na jedno nabitie alebo štvornásobným 50Mpx fotoaparátom. Nechýba ani kvalitný HONOR FullView HD displej a 128GB úložisko. To všetko za veľmi dostupnú cenu, len 229 €. Navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo, ako darček.

Tenký dizajn a nadštandardná kapacita batérie

HONOR X7a sa pýši krásnym elegantným a štíhlym dizajnom. Napriek tomu je vybavený batériou s nadštandardnou kapacitou 5 330 mAh a veľmi dlhou výdržou. Z celej série X disponuje tak HONOR X7a najväčšou výdržou na jedno nabitie. Vďaka technológii HONOR Smart Power Saving pre optimalizáciu spotreby batérie sa môžete spoľahnúť až na 37 hodín surfovania na sociálnych sieťach, 37 hodín volania alebo až 26 hodín prehrávania hudby[2].

Nechýba ani 22,5W rýchle nabíjanie HONOR SuperCharge. Už za 30 minút[3] máte batériu nabitú na 10 hodín. Vďaka špičkovému využitiu inovatívnych technológií má HONOR X7a veľmi dlhú životnosť batérie, aj po 3 rokoch sa stále môžete spoľahnúť až na 80% kapacitu.

Špičkový FullView HD displej

6,74“ HONOR FullView[4] HD displej s 90,07% pomerom k telu telefónu[5] a farebnou hĺbkou 16,7 milióna farieb, sa postará o jasný a živý obraz a pohlcujúci zážitok pri sledovaní filmov alebo hraní hier.

Navyše disponuje oficiálnou certifikáciou TÜV Rheinland[6] pre nízke vyžarovanie modrého svetla a tým pádom aj slabšie zaťaženie očí. Prípadne si môžete zapnúť jeden zo šetrnejších režimov pre oči: eBook, Eye Comfort alebo Dark.

Výkonný fotoaparát a veľké úložisko

Mobilný telefón HONOR X7a je vybavený až 4 fotoaparátmi, 50MPx hlavným, 5MPx širokouhlým, 2MPx makro fotoaparátom a hĺbkovým 2MPx senzorom. Na prednej strane telefónu nájdete 8MPx selfie kameru.

Spoľahnúť sa môžete aj na veľké úložisko s kapacitou až 128 GB[7] pre viac ako 28 000 obrázkov, 11 000 pesničiek alebo 450 HD videí[8]. Úložisko je možné rozšíriť o MicroSD kartu až o 1 TB.

Cena a dostupnosť

HONOR X7a je práve v predaji v elegantných farebných prevedeniach: Ocean Blue alebo Midnight Black.

Práve teraz u slovenských predajcov, len za 229 €, navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo, ako darček.


[1] Typická hodnota. Započítaná kapacita nevymeniteľnej batérie je 5 330 mAh, skutočná kapacita je 5 320 mAh.

[2] Dáta z laboratórií HONOR. Konkrétna doba sa môže mierne líšiť v závislosti od aktivít používateľa a konkrétnych scenárov.

[3] Dáta z laboratórií HONOR. Konkrétna doba sa môže mierne líšiť v závislosti od aktivít používateľa a konkrétnych scenárov.

[4] HONOR FullView displej je štandardne vždy zariadenie s úzkym rámom a vysokým pomerom veľkosti displeja voči telu telefónu.

[5] Dáta z laboratórií HONOR.

[6] Obrazovka prešla certifikáciou TÜV Rheinland pre nízku hladinu modrého svetla. Tento výrobok neslúži na zdravotnícke účely a nemá žiadne liečebné funkcie.

[7] Dostupné interné úložisko môže byť menšie, pretože časť zaberá softvér. Skutočná veľkosť pamäte sa môže meniť v závislosti od aktualizácií aplikácií, aktivite používateľa a ďalších súvisiacich faktorov.

[8] Dáta z laboratórií HONOR. Výpočet vychádza z predpokladu, že veľkosť pesničky je 10 MB, obrázku 4 MB a videa 250 MB. Skutočné veľkosti súborov sa môžu líšiť.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.