Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Nikon dnes ohlasuje nový produkt Nikon Imaging Cloud, bezplatnú cloudovú službu, ktorá ponúka aktualizácie firmvéru priamo do fotoaparátu, úložisko pre snímky a tiež exkluzívne farebné profily.

Nikon Imaging Cloud je nová, pre Nikon používateľov bezplatná platforma, ktorá je zatiaľ k dispozíci pre nedávno uvedený Nikon Z6III. Stačí raz nastaviť prepojenie medzi svojim fotoaparátom a Nikon Imaging Cloud, aby ste mohli využívať výhody kreatívneho pracovného postupu: od okamžitého zálohovania snímok a bezproblémového prenosu na platformy tretích strán, cez automatické aktualizácie firmvéru a jedinečné farebné profily, ktoré môžete stiahnuť z cloudu do fotoaparátu.

Zhrnutie funkcií Nikon Imaging Cloud

Priamy prenos snímok z fotoaparátu do cloudu: Nikon Imaging Cloud uchovává súbory v bezpečí pomocou automatického prenosu z fotoaparátu do cloudu kedykoľvek je fotoaparát zapnutý a pripojený k internetu.

Jednorazové nastavennie prepojenie mezi fotoaparátom a Nikon Imaging Cloud stačí nastavit iba raz. Potom, kedykoľvek je fotoaparát zapnutý, je pripojený ku cloudu.

Neobmedzené úložisko fotografií na 30 dní: fotografie sú uložené zdarma po dobu až 30 dní od prvého prenosu.

Exkluzívne obrazové presety priamo do fotoaparátu: získajte bezplatné farebné profily od Nikonu a Nikon tvorcov (Creators). V cloude je možné uložiť až deväť presetov: po prenesení do fotoaparátu sa zobrazia ako nové profily Picture Control.

Vždy ľahké aktualizácie firmvéru: nastavte automatické aktualizácie, aby ste mali vo fotoaparáte vždy najnovší firmvér. Alebo aktualizáciu spustite ručne: vedľa ikony nástroja v menu fotoaparátu sa objaví žltá bodka, ktorá signalizuje, že je k dispozícii nový firmvér.

Pozrite si video s návodom na nastavenie Nikon Imaging Cloud na YouTube Nikon Europe.

Značky: