Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Posledné veľké vianočné koncerty. Vianoce privítajte s Marie Rottrovou alebo Kristínou. Najlepšie podujatia tohto týždňa (17.12.-23.12.2018)

To, že sa blížia Vianoce je cítiť už na každom kroku. Ak náhodou ešte nemáte tú správnu vianočnú atmosféru, koncerty týchto interpretov vám ju zaručene privodia. Marie Rottrová, Václav Neckář, Emma Drobná alebo Kristína. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Skořápky ořechú- Marie Rottrová, Václav Neckář a Bacily

Užite si príjemnú predvianočnú náladu s Lady soul, čiže Marie Rottrovou a s jej hitmi ako: Lásko voníš deštěm, Řeka lásky a samozrejme Skořápky ořechú.

„Vianočnú atmosféru pomôže naladiť aj špeciálny hosť koncertu legendárny Václav Neckář a jeho skupina Bacily s pesničkami ako: Kdo vchází do tvých snú má lásko, Mydlový princ alebo Púlnoční,“ približuje Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/SKORAPKY_ORECHU_MARIE_ROTTROVA_VACLAV_NECKAR

  1. Zlatý koncert

Veľkolepý hudobný zážitok ZLATÝ KONCERT 2018 sa uskutoční 18. decembra 2018 v NTC o 19.00. Počas večera sa na jednom pódiu stretnú hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény.

„Vystúpia slovenská speváčka, víťazka štvrtej série speváckej súťaže československá SuperStar Emma Drobná, obľúbená slovenská rocková kapela Desmod a spevák s obrovskou charizmou a s výnimočným hlasom Vojtěch Dyk & B-Side Band – Vojtěch Dyk,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/ZLATY_KONCERT

  1. Najkrajšie Vianoce Kollárovci

Veľkolepý vianočný koncert obľúbenej skupiny KOLLÁROVCI. Môžete očakávať nielen skvelú hudbu a vianočné koledy, ale tiež špeciálnu vianočnú výzdobu a atmosféru.

„Tento jedinečný vianočný koncert si jednoducho nemôžete nechať ujsť. Predvedú sa v Mestskej športovej hale v Nitre,“ pozýva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Najkrajsie_Vianoce_Kollarovci

  1. Kristína & Band- Galakoncert

Obľúbená speváčka Kristína sa predstaví so svojou kapelou v piatok 21. decembra na Galakoncerte v Poprade.

„Bude to iné ako jej bežné koncerty. Bude to veľkolepé, čo sa týka pódia, osvetlenia a celej produkcie. Zaznejú aj piesne, ktoré na iných koncertoch nehrá,“ prezrádza Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/event/Kristina_Band_Galakoncert

 

Značky: