Pozývame Vás na debutový prvý ročník festivalu Surf IT, ktorý sa uskutoční už 5. 8. 2017 v areáli WakeLake na Zlatých pieskoch v Bratislave.

Vítaní sú všetci, ktorí majú radi kombináciu slnka, vody, zábavy a športu na jednom mieste. Počas dennej časti festivalu čakajú na návštevníkov akcie celodenné jazdy na vodnom vleku, paddle boarde, tímové súťaže a volejbalový turnaj o atraktívne ceny.

 

Celý deň sa o Vaše stravovanie budú starať naši slovenskí výrobcovia špecialít, ktorých nájdete v hipster village. Pripravené pre Vás budú mať gastronomické špeciality ako napríklad pravú španielsku paelu pripravovanú priamo na mieste, skvelé donutky a mnoho ďalších.

Po západe slnka vymeníme plavky za ľahké letné oblečenie a prenesieme sa do uvoľnenejšej atmosféry. Na úvod sa nám predstavia dvaja profesionálni jazdci Andy Král a Samuel Jamal so svojou wakelaketrick show. Po predstavení sa môžete tešiť na ochutnávku špeciálneho Surf IT drinku, tanečnú šou skupiny LMC a filmovú projekciu pod holým nebom, pri svite hviezd.

Aby toho nebolo málo, naživo sa nám prídu predstaviť už legendárna skupina Komajota a zástupca novej slovenskej hudobnej scény Puding pani Elvisovej.

Na záver nás až do skorých ranných hodín privedie DJ Spin.

Miesto konania: WakeLake Zlaté Piesky, Cesta na Senec, Bratislava
Dátum konania: 5. 8. 2017
Predpredaj lístkov: www.surfit.sk

Viac informácií na www.surfit.sk.
Sleduj aj fanpage na Facebooku –  Surfit fanpage>>
Alebo followuj event SurfIt na Facebooku>>

Značky: