Nové športové príslušenstvo môže spríjemniť váš zážitok z jarného športovania.

Teplé jarné počasie nás láka von. Či už do prírody alebo na cyklotrasu, športom najlepšie začnete jarné obdobie a dostanete sa po chladnejších zimných mesiacoch do kondície. Ako sa však najlepšie motivovať ku športu? Novým príslušenstvom, ktoré využijete pri športe rôznym spôsobom. My sme si tak pre vás pripravili výber rôznych športových držiakov, športových hodiniek či slúchadiel, ktoré by vám pri športovaní nemali chýbať.

Tak ako vždy, náš výber sme prispôsobili cenovo pod úroveň 50 eur, aby ste nemali žiadnu výhovorku, že príslušenstvo na šport je drahé a odradilo by vás to tak od fyzickej aktivity. Chcete teda začať s behom, cyklistikou alebo len dlhšími prechádzkami? Inšpirujte sa naším výberom.

Ramenné puzdro na telefón Tech-Protect M1

Pri športovaní býva častou otázkou začiatočníkov kam si odložiť smartfón, prípadne iné drobnosti ako kľúče či platobnú kartu. Rôzne tašky, ruksaky či ľadvinky vedia byť nepohodlné a pri športe ako je napríklad beh ešte aj prekážať. Preto by ste si mali zaobstarať ramenné puzdro, ktoré ochráni váš smartfón pred poškodením v podobe pádu, no aj dažďa. Takýmto puzdrom je aj Tech-Protect M1, ktoré je dostupné hneď v štyroch atraktívnych farbách.

Cena: 13,90 eura

Zakúpiť si ho môžete v čiernej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v modrej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v zelenej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v ružovej farbe na tomto odkaze

Držiak Tech-Protect M1Zdroj: top4mobile.sk
Držiak Tech-Protect M1

Držiak telefónu na bicykle Baseus

Pre vášnivých cyklistov, no aj začiatočníkov by sme odporučili držiak na telefóny značky Baseus, ktorý je spoľahlivý a jednoducho inštalovateľný. Jeho pripevnenie na konštrukciu bicykla, no aj motocykla, je stabilné, a preto sa nemusíte báť, že by vám váš smartfón z konštrukcie vypadol. Vďaka jeho nastaviteľnosti je možné pripevniť smartfóny s veľkosťou displeja od 4,7 “ do 6,7 „, čo je dostatočne veľký rozptyl na dnešné telefóny.

Cena: 16,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Držiak na telefóny BaseusZdroj: top4mobile.sk
Držiak na telefóny Baseus

Inteligentné hodinky XO Sport J2 Star

Športové hodinky pre začiatočníkov nemusia byť veľkou investíciou. Príkladom sú aj inteligentné hodinky XO Sport J2 Star, ktoré majú veľký 1,65 “ displej a certifikáciu krytia voči vode a prachu na úrovni IP68. Na jedno nabitie vydržia 5 až 7 dní a disponujú napríklad hlasovým asistentom na ovládanie, ďalej vstavanými aplikáciami na četovanie ako Facebook, Twitter či Instagram a kompatibilné sú s operačným systémom Android aj iOS.

Cena: 37,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Hodinky XO Sport J2 StarZdroj: top4mobile.sk
Hodinky XO Sport J2 Star

Športové slúchadlá Edifier W210BT

K športu patria aj tie správne slúchadlá, ktoré vás môžu motivovať napríklad skvelým podcastom alebo motivačným playlistom hudby. Bežné slúchadlá však počas športovania nesedia dobre v ušiach a dokážu vypadávať. To ale nie je prípad slúchadiel Edifier W210BT, ktoré sú určené na športové účely. Disponujú krytím na úrovni IP55 a k telefónu sa pripoja vďaka technológii Bluetooth 5.3. V ušiach sedia skvele, sú pohodlné a okrem toho vsadíte aj na kvalitný zvuk vďaka Hi-Res Audio.

Cena: 43,08 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Slúchadlá Edifier W210BTZdroj: top4mobile.sk
Slúchadlá Edifier W210BT

Náš výber športového príslušenstva pozostáva z viacerých tipov zariadení, z ktorých si vyberie takmer každý. Cenovo sme sa snažili vybrať zariadenia do 50 eur, zároveň však treba rátať s tým, že tieto ceny môžu byť nižšie vďaka promo akciám a zľavám. Preto vám odporúčame navštíviť stránku a zistiť, ako lacno si môžete tieto produkty zakúpiť. A ak sa vám náš pravidelný výber produktov páči, dávame do pozornosti naše ďalšie tipy na produkty.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.