Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavuje dve nové sublimačné tlačiarne, s ktorými môžu užívatelia spoľahlivo a výhodne vyrábať textílie a reklamné predmety vysokej kvality. Dodávka tlačiarne SC-F7200 a SC-F6200 obsahuje záruku a servisnú podporu, takže výrobcovia textilu, fotografické štúdiá a spoločnosti vyrábajúce reklamné produkty môžu s istotou využívať vysoko kvalitnú tlač spoločnosti Epson.

Tieto nové modely rozširujú rad sublimačných tlačiarní spoločnosti Epson a ponúkajú zákazníkom príležitosť rozšíriť výrobné možnosti. Obidva modely, SC-F7200 i SC-F6200, dokážu potlačiť textílie ako napr. oblečenie, športové oblečenie alebo domáci textil vo vysokej kvalite. Tlačiareň SC-F6200 ponúka navyše aj možnosť kvalitnej sublimácie na rad pevných substrátov. Spoločnosti vyrábajúce reklamné predmety ocenia sublimačnú tlač na tovar, ako sú hrnčeky alebo kryty telefónov a tabletov.

Neil Greenhalgh, produktový manažér spoločnosti Epson Europe, povedal: „U týchto dvoch modelov sme využili najnovšie technické poznatky výskumu spoločnosti Epson.
Tlačiareň SC-F6200 vďaka svojim novým funkciám otvára mnoho nových možností fotografickému trhu pre tlač fotografií na podklady, ako je kov alebo drevo. Model SC-F7200 bol vytvorený a navrhnutý tak, aby bolo možné s vynikajúcim výsledkom potlačiť textil s presným podávaním materiálu z role na rolu.“

Obe tlačiarne využívajú tlačovú hlavu Epson PrecisionCore TFP, ktorá zaisťuje presné výtlačky s vynikajúcimi farbami a ostrosťou. Hlava pracuje s atramentovou sadou UltraChrome DS, čo užívateľom prinesie tie najlepšie výsledky. Nový čierny atrament HDK bol vytvorený predovšetkým pre textilnú tlač, aby vytváral hlbokú, neutrálne čiernu a sýte tiene. Užívatelia tlačiaci na pevné podklady využijú štandardný čierny atrament, pretože vytvára plynulé prechody, ktoré sa perfektne hodia na vytváranie reklamných predmetov.

Zákazníci využívajúci sublimačnú tlač, ktorí si zakúpia tieto produkty, budú môcť využiť kompletný tlačový set Epson. Hardvér, softvér, tlačová hlava, atrament aj sublimačné papiere boli vytvorené jedným výrobcom, ktorý zároveň poskytuje technickú podporu. Tým je zaistené bezchybné fungovanie. Tlačiarne sú štandardne vybavené softvérom Wasatch, čo znamená, že používatelia môžu začať tlačiť okamžite, bez ďalšej investície.

Poskytovanie prvotriedneho servisu a podpory zákazníkom spoločnosti Epson poskytuje väčšiu istotu. Oba produkty sa štandardne dodávajú s jednoročnou zárukou. Túto štandardnú záruku je možné rozšíriť pomocou služby Epson CoverPlus, napríklad pohyblivou jednoročnou zárukou Epson, vďaka ktorej si zákazníci môžu jednorázovo zaplatiť jeden rok rozšírenia záruky namiesto dlhodobej platby dopredu.

Oba modely navyše ponúkajú ďalšie spôsoby, ako znížiť náklady. Veľkokapacitné atramentové systémy znižujú náklady na tlač a pri použití originálneho atramentu spoločnosti Epson nie je potrebné časté čistenie a výmena tlačovej hlavy, čo obmedzuje prípadné výpadky prevádzky. Likvidácia odpadového atramentu je teraz jednoduchšia a cenovo výhodnejšia, pretože súčasťou oboch tlačiarní je teraz dvojlitrová fľaša na odpad. Oba produkty sú tiež k dispozícii s Print & Save programom Epson, ktorý umožňuje lepšiu kontrolu rozpočtu a pomáha znižovať skladové zásoby.

Hlavné vlastnosti:

VlastnosťSC-F7200SC-F6200
Produkt spoločnosti Epson, ktorý sa vyznačuje výkonom, kvalitou a spoľahlivosťou a nízkymi celkovými nákladmi na vlastníctvo (TCO)
Obraz vo vysokom rozlíšení až 720 x 1440 dpi
Tlač na širokú škálu sublimačných transferových papierov až do šírky 64 palcov (1625 mm)
Tlač na širokú škálu sublimačných transferových papierov až do šírky 64 palcov (1117 mm)
Vysoko kvalitný výstup vylepšený pomocou technológie premenlivej veľkosti kvapiek atramentu
Vysoko spoľahlivá automatická navíjacia jednotka s vysokou presnosťou prevíjania
Rýchle schnutie s jednotkou ohrevu po tlači
Systém vkladania médií jednou osobou pomocou zdvíhacích pák; automatické ovládanie systému napínania médií
Približná rýchlosť tlače (1 priechod)58,9 m2/h63,4 m2/h
Integrovaný ľahko doplniteľný zásobník atramentu s kapacitou 1,5 litra
Špeciálne vyvinutý atrament Epson UltraChrome DS vytvára žiarivé farby, ostré kontúry a plynulé prechody s výnimočnou odolnosťou voči svetlu, praniu, oteru a potu.
Dvojlitrové fľaše na odpad pre jednoduchú a cenovo efektívnu likvidáciu atramentu

[1] Balíček Print & Save je momentálne k dispozícii v nasledujúcich krajinách: Veľká Británia, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Portugalsko, Španielsko, Belgicko, Dánsko, Fínsko, Luxembursko, Holandsko, Švédsko, Poľsko, Rumunsko (tento zoznam platí pre fiškálny rok 2015). Ďalšie informácie nájdete na adrese www.epson.eu/printandsave.

Značky: