Doplnené 28. augusta 2019: Aktualizácia na verziu 193 je k dispozícii už aj na Slovensku. Prináša funkciu nočného režimu pre selfie fotoaparát a bezpečnostné záplaty k 1. augustu 2019.

Pôvodný článok 13. augusta 2019: Huawei začal na Slovensku distribuovať aktualizáciu na verziu 185 pre smartfóny P30 a P30 Pro. Táto aktualizácia už pristála aj v našom redakčnom telefóne. Veľkosť aktualizačného balíčka je 4 GB a medzi vylepšenia patrí optimalizácia výkonu a stability systému, optimalizácia fotoaparátu vo vybraných situáciách a rýchlejšie odomykanie snímačom odtlačkov prstov.

Nová verzia tiež obsahuje júlové bezpečnostné opravy.

Huawei takisto začal sprístupňovať aktualizáciu na verziu 193, ktorá je aktuálne dostupná v Číne (doplnené: už aj na Slovensku). Táto verzia prináša novú funkciu nočného režimu pre selfie fotoaparát. Vďaka nej môžete získať lepšie osvetlené selfie fotky v horších svetelných podmienkach. Predpokladom však je, že váš telefón udržíte stabilne v ruke počas niekoľkých sekúnd.

Keď sa verzia 193 dostane na Slovensko, novú funkciu otestujeme a porovnáme rozdiely v kvalite fotiek so štandardným režimom.

Zdroj: vlastné, gsmarena

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei P30 Pro: To si fotil fotoaparátom? (redakčné VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit