Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V rodine moto e sa Motorola vždy snaží ponúkať komplexnú škálu funkcií, o ktoré sa zákazníci zaujímajú, za prijateľnú cenu. moto e20 nie je výnimkou. Záujemcom o zábavu prináša zážitok, z ktorého budú nadšení, bez toho, aby ich zruinoval – veľkú obrazovku, citlivý osemjadrový procesor a spoľahlivý duálny kamerový systém s umelou inteligenciou.

Filmy a videohovory sú na ultra širokouhlej obrazovke oveľa pohlcujúcejšie. Veľký 6,5-palcový displej Max Vision HD+ na moto e20 zobrazuje obsah ostrejšie a so živšími detailmi. S pomerom strán 20:9 menej „scrolujete“, ale viac vidíte. Veľký pomer obrazovky voči telu ponúka viac možností, aby ste telefón mohli používať pohodlne aj jednou rukou.

Na dosiahnutie vynikajúceho zážitku zo zábavy je ideálny responzívny výkon, s ktorým budete cítiť, ako váš telefón reaguje na každý dotyk, klepnutie a potiahnutie okamžite. Pomocou responzívneho osemjadrového procesora sa bez námahy môžete prepínať medzi viacerými otvorenými aplikáciami.

Rozlúčte sa s rozmazanými fotografiami a zvyknite si na zachytenie momentov, ktoré sa vyskytnú raz za život, pomocou 13 MPx fotoaparátu s rýchlym zaostrovaním. Profesionálne vyzerajúce portréty môžete nasnímať pomocou hĺbkovej kamery s rozlíšením 2 MPx, ktorá v spolupráci s hlavným fotoaparátom automaticky rozostrí pozadie. Navyše, vďaka funkciám umelej inteligencie je získanie perfektného záberu jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Nenechajte sa brzdiť upozorneniami o vybitej batérii. S 4000 mAh batériou s dlhou výdržou môžete pracovať a hrať sa až 40 hodín bez starostí s nabíjaním.1

Všetko, čo potrebujete, máte doslova na dosah ruky! Čítačka odtlačkov prstov je diskrétne umiestnená v logu „batwing“ na zadnej strane telefónu, takže telefón jediným dotykom okamžite otvoríte a odomknete. Na bočnú stranu telefónu sme pridali špeciálne tlačidlo Asistenta Google, ktoré umožňuje hlasové ovládanie a poskytne vám všetky potrebné odpovede.2 Moto e20 je dodávaný s Android 11 Go s vylepšenou použiteľnosťou a prístupnosťou.

Cena a dostupnosť Moto e20 bude na Slovensku k dispozícii s odporúčanou maloobchodnou cenou 99 EUR.

Značky: