Príslušenstvo na nabíjanie vášho smartfónu, tabletu či slúchadiel sa dá zohnať aj lacno.

Kvalitné príslušenstvo na nabíjanie môže byť drahou záležitosťou. Aj nabíjacie adaptéry či dokonca káble vedia byť drahšou položkou, najmä ak chcete siahnuť po vyššej kvalite. My sme sa však pozreli na cenovo dostupné produkty, ktorými si nabijete váš smartfón, hodinky, tablet či inú elektroniku. Za žiadnu z týchto položiek pritom nezaplatíte viac ako 40 eur, takže môžete pri tomto príslušenstve aj ušetriť.

Do nášho výberu príslušenstva na nabíjanie sme zahrnuli štandardný adaptér či kábel na nabíjanie, no aj nabíjačku do auta spolu s bezdrôtovou nabíjačkou, ktorá dokáže nabíjať až niekoľko zariadení súčasne. Či už sa teda pozeráte po novom príslušenstve cielene alebo si chcete len nabíjanie spríjemniť, tieto produkty vás určite oslovia.

Baseus kábel 4v1

Aj keď máte doma určite väčšinu produktov s konektorom USB-C, tak sa vždy hodí mať doma aj iné káble. Aby ste však nemuseli mať doma hneď niekoľko káblov a vždy hľadať ten so správnym konektorom, môžete siahnuť aj po kábli Baseus 4v1. Tento kábel disponuje 1x USB-C konektorom, 1x microUSB konektorom a 2x konektorom Lightning. Tieto konektory sa dajú využívať aj súčasne, teda nebude vám robiť problém ani súčasné nabíjanie napríklad iPhonu a vašich slúchadiel s konektorom USB-C.

Cena: 9,26 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Baseus 4v1 kábelZdroj: top4mobile.sk
Baseus 4v1 kábel

Rýchla autonabíjačka Baseus

Nabíjačky do auta môžu mať rôzne ceny. Viete siahnuť po lacnom produkte z benzínky, ktorý však zrejme váš smartfón nenabije rýchlo a rovnako sa aj skoro pokazí. Môžete si však kúpiť aj kvalitnejšiu autonabíjačku v podobe Baseus Square Car Charger so štandardom QuickCharge 4.0, resp. USB-PD 3.0. Tento adaptér dokáže váš smartfón či inú elektroniku nabíjať maximálne pri 30 W a disponuje dvoma konektormi, USB-A a USB-C.

Cena: 12,67 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Baseus Square Car ChargerZdroj: top4mobile.sk
Baseus Square Car Charger

Nabíjačka Acefast A41

Tento nabíjací adaptér je skvelou voľbou ak chcete nabíjať viacero zariadení naraz. Ide o GaN nabíjačku s maximálnym výkonom 65 W, pričom je vybavená portami v zložení 1x USB-A a 2x USB-C. Adaptér nabíjania je ľahký aj napriek tomu, že ide o 65 W adaptér, a tak si ho môžete jednoducho zbaliť so sebou napríklad na cesty. Ak teda hľadáte spoľahlivý adaptér do vašej domácnosti, Acefast A41 môže byť dobrou voľbou.

Cena: 25,42 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Acefast A41Zdroj: top4mobile.sk
Acefast A41

Bezdrôtová nabíjačka TECH-PROTECT A8

Ak preferujete bezdrôtové nabíjanie, tak nabíjačka TECH-PROTECT A8 je ideálnym adeptom na vaše nabíjacie príslušenstvo. Dokáže nabíjať až tri zariadenia súčasne a podporuje Android smartfóny, aj iPhony či Apple Watch alebo AirPods. Dostupná je v dvoch farbách, čiernej a modrej. Aj vďaka tomu môže ísť o štýlový doplnok na váš pracovný stôl, prostredníctvom ktorého pohodlne nabijete svoju elektroniku.

Cena: 37,31 eura

Zakúpiť si ju môžete v čiernej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ju môžete v bielej farbe na tomto odkaze

TECH-PROTECT A8Zdroj: top4mobile.sk
TECH-PROTECT A8

Toto bol prehľad príslušenstva na nabíjanie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti. Zároveň sme si však pri výbere dali záležať na tom, aby šlo o lacné produkty, ktoré potešia každého. Ak máte záujem pozrieť sa aj na naše staršie výbery produktov, určite ich navštívte prostredníctvom odkazov nižšie.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.