Športové slúchadlá sa môžu pohybovať v nižších aj vyšších cenách.

Slúchadlá vedia byť skvelým pomocníkom aj pri športovaní. Či už ich využijete na precvičovanie z videa alebo na počúvanie motivačnej hudby počas behu, je len na vás. V každom prípade by vám doma nemali chýbať slúchadlá, ktoré sú určené primárne na šport. Takéto slúchadlá lepšie sedia v ušiach a nevypadnú vám ani v prípade, že sa spotíte, prípadne vykonávate neprirodzené pohyby. Na tieto úkony nemusia byť bežné slúchadlá ideálne.

Aj preto sme sa pozreli na tie najlepšie slúchadlá pre športovcov, za ktoré nemusíte zaplatiť priveľa. Samozrejme treba rátať s tým, že s vyššou cenou prichádza vyššia kvalita. Ak však patríte medzi športovcov a pozeráte sa po kvalitných slúchadlách na šport, tak náš výber vás nesklame ani pri tých najlacnejších.

Havit Freego1 Air

Slúchadlá Havit Freego1 Air sú navrhnuté tak, aby ste ich vedeli využiť či už pri športovaní alebo pri bežnom počúvaní hudby. Zároveň je však ich konštrukcia zostavená tak, aby nepoškodzovala váš sluch, pričom zvuk prenáša vo vysokej kvalite. Slúchadlá značky Havit sú ideálne aj na cyklistiku, keďže prepúšťajú aj okolitý zvuk a vy budete mať prehľad o tom, čo sa deje v premávke okolo vás. Na jedno nabitie dokážu vydržať približne 15 hodín počúvania a nabíjanie prebieha pomocou USB-C konektora približne 2 hodiny.

Cena: 18,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Havit Freego1 AirZdroj: top4mobile.sk
Havit Freego1 Air

Edifier Wireless Sport

Športové slúchadlá s ľahkou konštrukciou nájdete pod označením Edifier Wireless Sport. Tieto slúchadlá sa pripájajú k zariadeniu prostredníctvom Bluetooth 5.3 a disponujú aj odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IP55. Výdrž týchto slúchadiel na jedno nabitie sa uvádza na 18 hodín a rovnako disponujú aj vysokokvalitným zvukom. Bonusom je aj možnosť výberu režimu prehrávania medzi štandardným režimom Hudba a tiež herným režimom.

Cena: 37,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Edifier W210BTZdroj: top4mobile.sk
Edifier W210BT

Blitzwolf BW-BTS8

Slúchadlá s kostným vedením využívajú vibrácie prenášané cez lícne kosti na rezonanciu kostí vnútorného ucha a tieto vibrácie sú spracované mozgom ako zvuky. Vďaka tomu môžete počúvať hudbu, no zároveň si plne uvedomovať svoje okolie napríklad pri behu alebo cyklistike. Takéto slúchadlá sú Blitzwolf BW-BTS8, ktoré na jedno nabitie ponúknu 10 hodín prehrávania. Zároveň majú zabudovanú 32 GB pamäť a tiež disponujú krytím IPX8.

Cena: 54,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Blitzwolf BW-BTS8Zdroj: top4mobile.sk
Blitzwolf BW-BTS8

Edifier Comfo Run Open-Ear

Slúchadlá Edifier Comfo Run Open-Ear sú ideálnym spoločníkom do posilňovne, na beh, cyklistiku či do práce. Tieto slúchadlá patria medzi tie komfortnejšie na trhu, umožňujú aj telefonovanie vďaka vstavaným mikrofónom. Slúchadlá značky Edifier sa pripájajú k smartfónu pomocou Bluetooth 5.3 a výdrž batérie sa uvádza až 17 hodín. Nechýba im však ani krytie na úrovni IP55, vďaka čomu im neublíži ani nejaká tá voda či prach.

Cena: 67,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Edifier Comfo Run Open-EarZdroj: top4mobile.sk
Edifier Comfo Run Open-Ear

Športové slúchadlá by mali patriť do základnej výbavy každého športovca. Takéto slúchadlá však všeobecne lepšie sedia v ušiach a ich používanie je komfortnejšie. Či už teda patríte medzi športovcov alebo hľadáte kvalitné slúchadlá, určite si vyberiete. A ak by ste sa chceli pozrieť aj na naše staršie výbery nielen slúchadiel, určite kliknite aj na odkazy nižšie.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.