Prinášame zoznam najčítanejších článkov na webe touchit.sk za rok 2018.

Koniec roka je ideálnou príležitosťou na rekapituláciu a tak prinášame zoznam 10 najčítanejších článkov, ktoré vás tento rok na našom webe zaujali. V zozname sa umiestnili aj články z minulých rokov, ktoré dlhodobo pútajú pozornosť a sú dôkazom toho, že o niektoré témy je stále záujem.

Recenzia IQOS: Menej rizikovejšie fajčenie je tu!

V redakcii počas roka testujeme všemožné hračky a technologické novinky, avšak najčítanejším článkom a zároveň aj najčítanejšou recenziou za rok 2018 je prekvapujúco IQOS. Zrecenzovali sme ho koncom roka 2017, článok si však držal stabilnú popularitu počas celého roka 2018. Fajčenie nepodporujeme a tvrdíme, že najlepšie je prestať fajčiť úplne, resp. nikdy nezačínať. Avšak pre mnohých používateľov je IQOS atraktívne zariadenie a zaujímavá alternatíva k tradičnému fajčeniu.

Záujem o IQOS a o informácie o tomto zariadení bol zrejmý počas celého roka, čo potvrdzuje aj fakt, že na 10. mieste medzi najčítanejšími článkami na webe TOUCHIT.sk za rok 2018 je IQOS 3. Ten bol predstavený koncom októbra 2018 a my sme z jeho predstavenia priniesli informácie aj video reportáž. Naše fotografie dokonca preberali aj veľké zahraničné weby. Jednoducho, IQOS vzbudzuje záujem ľudí a tí o ňom chcú čítať – 2 mesiace starý článok sa za tak krátku dobu stihol dostať do TOP10 najčítanejších článkov za rok 2018.

IQOS

Ako obraz z notebooku či smartfónu zobraziť na monitore alebo TV?

Táto téma je evergreen. Ako zobraziť obraz z notebooku či smartfónu na monitore alebo TV a ako posielať obraz bezdrôtovo z jedného zariadenia do druhého, sú otázky, ktoré vás zaujímajú už takmer 3 roky. Odpovede nájdete v tomto a tomto článku, oba z nich patrili medzi najčítanejšie aj v roku 2018.

Prenášanie obrazu zo smartfónu do TV cez Miracast

Recenzia Huawei Mate 20 Pro: Je to najlepší smartfón za rok 2018?

Najčítanejší článok číslo 3 a najčítanejšia recenzia, ktorá bola publikovaná v roku 2018, je jesenná vlajková loď spoločnosti Huawei. Mate 20 Pro sa naozaj vydaril a aj po 3 mesiacoch používania môžeme povedať, že je to špičkové zariadenie. Škoda len problémov so zeleným displejom, ktoré má pár kusov a ktoré sa objavili po uvedení telefónu do predaja a trochu pošramotili jeho povesť.

Huawei Mate 20 Pro

Recenzia Xiaomi Mi A2: Vylepšeniam kraľuje fotoaparát, jeden nedostatok pretrváva

Vlajkové lode vzbudzujú štandardne veľký záujem, avšak pozornosť ste počas roka 2018 upriamili aj na zástupcov strednej triedy. Xiaomi Mi A2 ponúka skvelý pomer cena/výkon a aj preto vás zaujímali naše skúsenosti z jeho používania. Pre mnohých používateľov, ktorí nechcú dať za nový telefón viac ako 300 eur, bol práve Xiaomi Mi A2 jeden z veľkých favoritov pri výbere nového smartfónu.

Xiaomi Mi A2

Obnovte si systém Windows do predchádzajúceho alebo čistého stavu

Tento článok patril medzi úplne prvé, ktoré sme publikovali po spustení portálu TOUCHIT.sk vo februári 2015. A venuje sa téme, ktorá rezonuje aj dnes. Rady a tipy k obnove systému Windows ste často vyhľadávali aj v roku 2018 a často vás zaviedli práve na náš web.

Systém Windows 10

Pátrame po výhercovi: Vyhrajte elektrobicykel v hodnote 3199 EUR

Na TOUCHIT.sk vám pravidelne prinášame aj súťaže a tá o elektrobicykel v hodnote 3199 eur vzbudzovala v roku 2018 najväčšiu pozornosť. Dôvody boli dva – išlo o skutočne hodnotnú a atraktívnu cenu a mali sme problém s nájdením jeho výhercu, ktorý sa nám neozýval. Ten nakoniec odmietol výhru prevziať, takže sme vyžrebovali nového výhercu.

Súťaž o ebajk

iPhone XS, XS Max a XR: Toto sú slovenské ceny iPhonov pre rok 2018

iPhone je jednoducho kult, ktorý zaujíma veľké množstvo ľudí. Vďaka tomu pravidelne každý rok lámeme denné rekordy v čítanosti nášho webu. A hoci vás vo veľkom zaujímali informácie o nových iPhonoch, najviac ste boli zvedaví na to, koľko za novinky zaplatíte na Slovensku. Článok o slovenských cenách tak bol najúspešnejší s tematikou iPhonov XS, XS Max a XR.

Zľava iPhone XS, XR a XS Max

Prehľad: 8 mobilných aplikácií na sledovanie TV

Mobilné aplikácie sa v našom zozname najčítanejších článkov vyskytujú niekoľkokrát. Najviac vás zaujímalo, ako sa učiť cudzie jazyky pomocou smartfónu a ako sledovať televízne vysielanie na mobilných zariadeniach. Mimochodom, ak vás zaujímajú mobilné aplikácie na sledovanie TV, do pozornosti dávame aj tento článok, v ktorom prinášame informácie o nových a vynovených službách za rok 2018.

Aplikácie na sledovanie TV

4ka: Veľký prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší

Štvrtý slovenský operátor vzbudzuje neustálu pozornosť. Pravidelne o ňom hľadáte informácie a tak sa náš článok 4ka: Veľký prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší dlhodobo drží medzi stálicami. Aj kvôli tomu sme ho už viackrát kompletne prepisovali, aby sme doň zakomponovali nové informácie. Pôvodne sme ho totiž napísali v dobe, kedy bola ponuka operátora trochu mätúca. Dnes je situácia o poznanie prehľadnejšia.

Dnešné paušály SLOBODA od 4ky

Druhá šanca: Xiaomi otvára ďalšie predajne. Vieme kde, kedy a aké budú zľavy

Koniec roka 2018 sa na Slovensku niesol najmä v duchu otvárania nových značkových predajní Mi Store. Pripravené boli špeciálne zľavy a tie vás očividne zaujímali – článok sa za necelé tri týždne dokázal dostať medzi najčítanejšie články za celý rok.

Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT

Predajňa Mi Store v obchodnom centre Bory Mall

V ďalšej desiatke je eSIM, fototest aj Telekom

Toľko 10 najčítanejších článkov na webe TOUCHIT.sk za rok 2018. V ďalšej desiatke by ste našli články s informáciami o eSIM kartách, fototest smartfónov s duálnymi fotoaparátmi, tipy a triky pre Mapy Google či detaily o vianočnej ponuke Telekomu.

Pozrite si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit