Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herná konzola Sony PlayStation 5 fascinuje nielen futuristickým tvarom, ale najmä širokými hernými možnosťami. Skrýva špičkový hardvér v symbióze s výkonom a optimalizáciou. Vylepšiť herné zážitky s PS5 možno pridaním praktického herného príslušenstva. Trust predstavuje celý rad GXT produktov určených pre najnovšiu PlayStation 5.

Stále nabité

To je nutnosť pre počítačových hráčov, ktorí držia v rukách herné ovládače DualSense. Pre ich stopercenté nabitie slúži Trust GXT 251 Duo Charging Dock (24173). Elegantná biela kolíska podporuje súbežné nabíjanie dvoch modulov, vypnutých aj v režime spánku. O pripravení do akcie informuje LED signalizácia. Nabíjacia stanica je napájaná USB-C káblom vedeným priamo z hernej konzoly.

Odporúčaná maloobchodná cena 29,99 €.

 

Riadny úchop

Pri hraní hier je 100 % kontrola absolútne kľúčová. Na to, aby ovládač nevykĺzol za žiadnych okolností z ruky, slúži silikónový obal Trust GXT 748 Controller Sillicon Sleeve Blue, Camo (24171,24172). Všetky prvky ovládača zostávajú ľahko dostupné, napriek tomu sa vďaka mäkkému povrchu lepšie držia. Obal môže poslúžiť aj ako ochrana pred poškriabaním modulu. Je možné ho zložiť a umyť vo vode, či vydezinfikovať. V ponuke je modrý, čierny a s maskovaným šedým vzorom tzv. zimnej kamufláže.

Odporúčaná maloobchodná cena 14,99 €.

Všetko pod palcom

Výkyvné joysticky ovládačov DualSense nazývané Adaptívne spúšte zodpovedajú za to, že cítite intenzívnejšie každú akciu – či ide o natiahnutie luku, alebo dupnutie na brzdu pri automobilovej naháňačke. Efektívny záber a ešte lepšiu kontrolu dodajú spúšťam okrúhle gumové nálepky Trust GXT 266 Thumb Grips. Ide o balenie štyroch kusov zdrsnených malými vystupujúcimi bodmi, ktoré možno na spúšte bezproblémovo nalepiť aj odlepiť. Svetlé gripy dokonca v tme fosforeskujú, takže ich už nikdy nebudete hľadať.

Odporúčaná maloobchodná cena 12,99 €

Skutočná voľnosť

Trojmetrový kábel Trust GXT 226 Play & Charge Cable (24168) je určený na hranie aj dobíjanie DualSense ovládačov konzoly Sony PS5. A to aj keď sú práve v stand-by móde. Pre vyššiu prenosovú rýchlosť má z jednej strany konektor USB a z druhej USB-C a podporuje extrémne rýchle nabíjanie pri prietoku prúdu so silou 3 A.

Odporúčaná maloobchodná cena 17,99 €.

Krištáľovo čistý prenos zvuku

S herným USB mikrofónom Trust GXT 258 W Fyru Streaming USB 4-in-1 pre PS5 (24257) získate zvukový záznam s minimálnym skreslením. To ho predurčuje na streamovanie na YouTube, Facebooku, tvorbu podcastov aj ovládanie aplikácií či hier hlasom. Štvorica predefinovaných nahrávacích vzorov pomáha vyťažiť čo najviac z akejkoľvek situácie – od záznamu rozhovoru dvoch ľudí až po hudobnú linku. Vo vnútri mikrofón skrýva smerové hlavy pre krištáľovo čistý príjem zvuku, zvonku z jeho valcovitého trupu vystupujú ovládacie prvky a vstup na pripojenie jacku slúchadiel.

Odporúčaná maloobchodná cena 139,99 €.

Užite si silu zvuku

Či už ste začiatočníci, alebo herní veteráni, pohodlné slúchadlá s mikrofónom sú nevyhnutným doplnkom pre intenzívny zážitok z hry. Headset Trust GXT 323 W Carus Gaming pre PS5 (24258) bol navrhnutý špeciálne pre herné konzoly. Má flexibilne nastaviteľný mikrofón, 50 mm meniče prekryté mäkkými náušníkmi a dokonalé ergonomické slúchadlá. Maximálny komfort zabezpečuje hlavový most. So slúchadlami Carus Gaming zreteľne počujete každučký šum, prasknutie či letiaci projektil vystrelený od blížiacich sa protihráčov. Hlasitosť možno dotykovo kontrolovať priamo na jednej z mušlí.

Odporúčaná maloobchodná cena 39,99 €.

Značky: