Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nesmrteľný Elán oslavuje budúci rok 50. výročie ich existencie a chcú to aj patrične osláviť. Výročie má aj samotné Československo. Preto sa najlepší českí a slovenskí interpreti vystriedajú na jednom pódiu v jeden deň. V ponuke je aj jedinečné bojové umenie a niečo aj pre deti. Toto sú naj podujatia na tento týždeň.

  1. FÍHA tralala-rok (COMFY tour)

Deti ich milujú. Obľúbený škriatok FÍHA prevedie deti všetkými ročnými obdobiami, zaspievajú si a zatancujú.

„Produkcia pridala ďalšie predstavenia, keďže si ich deti veľmi obľúbili. Turné potrvá až do 26.11 a ukončia ho v Bratislave,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/FIHA_tralala_ROK_COMFY_tour-24313

  1. KLIMAKTÉRIUM… a čo?

Pravá babská jazda. Skvelá slovenská komédia s pesničkami, kde sú základnými piliermi humor, zábava a smiech.

„V tejto divadelnej hre sa predstavia samé ženy a určite sa v niektorej nájde každá z nás. Tešiť sa môžete na herečky Katarínu Brychtovú, Gizku Oňovú, Zuzanu Kocúrikovú, Zuzanu Tlučkovú, Zuzanu Vačkovú a iné,“ menuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/KLIMAKTERIUM_a_co_komedia_s_pesnickami

  1. ELÁN 50 ROKOV TOUR 2018

Na Slovensku a asi aj v Česku neexistuje človek, ktorý by nepoznal aspoň jeden hit legendárnej skupiny Elán. Budúci rok oslávia 50. výročie od svojho vzniku. Prvýkrát sa pred divákov postavili v roku 1968, nikto však ešte netušil, o koho ide. Začiatok ich kariéry sa datuje od roku 1969. Odvtedy vzniklo nespočetné množstvo hitov a Elán je tak právom top kapela na Slovensku a aj v Česku. Niekoľkokrát už síce ohlásili koniec kariéry, zjavne sa však nevedia nadobro rozlúčiť s pódiom a fanúšikmi.

„Slovenská časť turné začne 15. septembra v Myjave a skončí 30. novembra v Trenčíne. Čo si pre fanúšikov pripravili, budú postupne zverejňovať ako prekvapenia,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link:  https://www.ticketportal.sk/Event/ELAN_50_ROKOV_TOUR_2018

  1. Made in Czechoslovakia

Festival slovenských a českých interpretov, na ktorom si pripomeniete 100. výročie vzniku Československa. Uvidíte všetkých tých, ktorí sú a boli súčasťou hudobnej scény Československa.

„Pätnásteho septembra prídu na Amfiteáter v Martine Vidiek, Beáta Dubasová, Robo Grigorov, Marie Rottrová, Richard Müller, Helena Vondráčková a kapela Turbo. Veľká československá oslava začne o jednej Vidiekom a skončí o desiatej večer Turbom,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Made_in_Czechoslovakia

  1. OKTAGON 9

Najväčší turnaj Oktagon na Slovensku, ktorý tu kedy bol. Ide o zmiešané bojové umenie, kde sa zápasí v klientke v tvare oktagonu.

„Ide i finále PROJEKTU X Benko vs. Laky. Divákov však čaká fantastická šou, občerstvenie, nový merchendising a skrátka jedinečný zážitok,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

link: https://www.ticketportal.sk/Event/OKTAGON_9

 

Značky: