Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka XPG predstavuje PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD XPG SPECTRIX S20G.

SSD bolo navrhnuté tak, aby poskytovalo ako výkon, tak aj zaujímavý vzhľad vďaka svojmu výraznému RGB osvetleniu v tvare písmena X a vynikajúce rýchlosti čítania a zápisu.

Odporúčaná koncová cena: XPG SPECTRIX S20G 500G – 69 €, 1TB – 125 €

XPG SPECTRIX S20G je herným SSD a dáva to najavo aj svojím vzhľadom. Vyznačuje sa elegantným a výrazným RGB designom v tvare písmena X. RGB svetelné efekty je možné prispôsobiť pomocou softwaru.

Vďaka podpore NVMe 1.3 môžu používatelia zrýchliť svoje hry. Jeho vstavané 3D NAND Flash pamäte sa môžu pochváliť rýchlosťami čítania/zápisu 2 500/1 800 MB/s, používatelia tak budú môcť načítať svoje hry rýchlejšie a vychutnať si plynulejšie hranie. SSD funguje so všetkými najnovšími platformami spoločností Intel a AMD a zaisťuje bezproblémovú kompatibilitu.

SPECTRIX S20G podporuje technológiu kódovania chýb LDPC (Low-Density Parity-Check) pre detekciu a opravu širšej škály dátových chýb. Navyše je vďaka 256b šifrovaniu AES zaistené zabezpečenie a integrita dát. Každá súčiastka SPECTRIX S20G prešla starostlivým testovaním a certifikáciou. Na SSD je poskytovaná päťročná záruka.

Značky: