ROG Phone predstavuje špičkový herný ekosystém s unikátnym príslušenstvom a funkciami, ktoré nenájdete v iných herných telefónoch.

Tento telefón bol v septembri 2018 korunovaný za najvýkonnejší smartfón na svete podľa testovacej aplikácie Antutu. ROG Phone získal v teste Antutu Benchmark V7 priemerné skóre 299706 bodov, čím demonštroval vysoký výkon osemjadrového procesora Snapdragon 845 a grafického čipu Adreno 630, ktorý je optimalizovaný na hranie, vrátane chladenia GameCool.

ROG Phone sa odlišuje od ostatných herných smartfónov aj exkluzívnym príslušenstvom, ako je dokovacia stanica TwinView Dock, Mobile Desktop Dock či ovládač Gamevice s dokovacou stanicou WiGig® Display Dock. Vďaka tomu prináša nové možnosti hrania pre skutočne dokonalý herný zážitok.

 

ROG Phone: Epický výkon. Bezkonkurenčný obraz. Kompletná kontrola.

ROG Phone je 6-palcový smartfón, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre špičkové mobilné hranie. Zariadenie využíva unikátne chladenie GameCool s odparovacou komorou a ponúka aj odnímateľný chladič AeroActive Cooler pre extra chladenie. Jeho 6-palcový AMOLED displej ponúka bezkonkurenčný obraz s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, 1 ms odozvou a nádhernými HDR vizuálmi.

ASUS ROG Phone má pohodlný dizajn s unikátnymi bočnými portami a vylepšenými hernými ovládacími prvkami, vrátane dvoch programovateľných ultrazvukových tlačidiel AirTriggers. Takisto ponúka vylepšenú haptickú spätnú väzbu a portfólio príslušenstva pre ešte lepší zážitok z hrania: voliteľný TwinView Dock pre hranie na dvoch obrazovkách, dokovaciu stanicu Mobile Desktop Dock pre zážitok na úrovni desktopového hrania a ovládač Gamevice s dokovacou stanicou WiGig Display Dock pre hranie na veľkej obrazovke.

ROG Phone obsahuje aj ďalšie inovácie, ako je farebné podsvietenie ASUS Aura, alebo podpora technológie Aura Sync či rýchlejšie a bezpečnejšie nabíjanie ASUS HyperCharge.

CENA A DOSTUPNOSŤ

ROG Phone je na našom trhu k dispozícii za cenu 919 eur.

Príslušenstvo sa dá zakúpiť jednotlivo alebo aj kompletné v kufríku. Žiaľ, na našom trhu nie je v súčasnosti k dispozícii.

Zdroj: Asus