Vybavený bude najmodernejším Amoled displejom E6. 

Ten pochádza od spoločnosti Samsung. Nová správa z portálu GSMArena nám však prezrádza, že modelový rad skladacích telefónov Oppo Find N si aj naďalej zachová kompaktné rozmery. Hoci to naznačovali aj staršie správy, tak teraz sa dozvedáme, že nová generácia skladačky od Oppo bude vybavená 5,54-palcovým vonkajším a 7,1-palcovým vnútorným displejom. V oboch prípadoch pôjde o Amoled panel E6, ktorý bude poskytovať farebnú hĺbku 12 bitov a schopnosť zobraziť až 68,7 miliardy farieb.

Rozmery displejov Oppo Find N2 nám zároveň prezrádzajú aj mieru dizajnového pokroku. Pokiaľ sa naplnia predpoklady, a telefón si zachová kompaktné rozmery predchodcu 132,6 × 73 × 15,9 mm, tak novinka bude mať vzhľadom k väčšiemu vonkajšiemu displeju tenšie rámčeky. Model Find N má 5,49-palcový panel a novinka 5,54-palcový. Okrem toho, že vonkajší displej bude pri N2 väčší, tak bude aj jemnejší. 

Rozlíšenie 120 Hz vonkajšieho panela bude 2120×1080 pixelov. Vnútorný 7,1-palcový displej si zachová rozmery predchodcu, avšak ten bude modernejší. Pôjde teda o Amoled E6 s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Vzhľadom na rozmery bude rozlíšenie 1920×1792 pixelov.

Skladací Oppo Find N2 bude vybavený dvojicou 32 Mpx selfie fotoaparátov. Každý z nich sa budem nachádzať na jednom z displejov. Zostava fotoaparátov na zadnej strane zariadenia bude obsahovať hlavný širokouhlý fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx (Sony IMX800), 48 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát (Sony IMX581) so 114 stupňovým záberom a 32 Mpx teleobjektív s 2× priblížením. Aj v prípade tohto modelu fotoaparáty budú vyladené spoločnosťou Hasselblad.

Oppo Find NZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Oppo Find N

Správy zároveň naznačujú, že pripravovaný skladací telefón od Oppo by mohol mať rovnakú zostavu fotoaparátov ako OnePlus 11. Z ďalšej výbavy spomenieme napríklad 4 520 mAh batériu s podporou 67 W nabíjania. O poriadnu dávku výkonu sa bude starať Snapdragon 8+ Gen 1. Vieme aj, že jeden z modelov bude mať kombinácia pamätí 12 / 256 GB. Po softvérovej stránke môžeme očakávať používateľské rozhranie ColorOS 13, ktoré je založené na OS Android 13.

Predstavenie Oppo Find N2 očakávame 14. decembra počas udalosti Oppo Inno Day.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.