Súčasťou aktualizácie sú aj viaceré vylepšenia fotoaparátu.

Séria Galaxy S24 patrí k tomu najlepšiemu, čo si dnes môžete na poli smartfónov kúpiť. Hoci softvérová a hardvérová výbava modelov Galaxy S24, S24+ a S24 Ultra je na veľmi vysokej úrovni, tak uvedenie týchto telefónov sa nezaobišlo bez menších problémov. Jedným z prvých problémov, ktorý sa týka displeja, sú jeho nevýrazné farby, a to dokonca aj v režime “Sýte farby”. Našťastie sa potvrdilo, že ide o softvérový problém, ktorý Samsung opraví v najbližšej aktualizácii. 

Spoločnosť Samsung príchod aktualizácie aj oficiálne potvrdila na svojich stránkach, kde informuje, že oprava nevýrazných farieb displejov pre celú sériu Galaxy S24 príde už tento mesiac. V tejto súvislosti sa potvrdila aj prítomnosť nového prepínača na nastavenie úrovne vylepšenia farieb, ktorý sa bude nachádzať v rozšírených nastaveniach.

Samsung potvrdil aktualizáciu, ktorá opraví chybu displejov série Galaxy S24Zdroj: Samsung
Samsung do série Galaxy S24 pridáva nový posúvač na nastavenie sýtosti farieb

Hoci možnosť nastavenia sýtejších farieb je aj v aktuálnej verzii používateľského rozhrania One UI 6.1 dostupná, tak aktualizácia do nej pridáva nový prepínač na detailnejšie nastavenie úrovne farieb. Samsung však tvrdí, že nevýrazné farby nie sú chyba, ale ide o vlastnosť displejov celej série Galaxy S24, ktorá mala ponúkať prirodzenejšie farby. Keďže Samsung počúva používateľov Galaxy telefónov, tak im vychádza v ústrety s novou ponukou nastavenia kontrastu farieb.

Najbližšia aktualizácia by mala priniesť aj viaceré optimalizácie funkcií fotoaparátu. Samsung tvrdí, že dôjde k vylepšeniam „funkcií zoomu, režimu portrétu, nočnej fotografie, možností snímania videa zadnou kamerou a ďalších“.

Očakávame, že opravná aktualizácia pre sériu Galaxy S24 bude dostupná v najbližších dňoch.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.